{{filter.label}}

Villaer i Greve in Chianti

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

-----------------------------------------------------





Byen Greve in Chianti ligger mellem vinbjerge , olivelunde og pinjetræer i hjertet af Chianti området. I omegnen ligger slotte, borge og museer. Området har også talrige ferielejligheder, huse og villaer til udlejning. Men det er nok et område der tiltrækker vinelskere.

Greves mange vinbønder fremstiller fremragende vine, især den kendte Chianti der er af høj kvalitet, og den er underlagt en streng kontrol.Man kan kende den på den sorte hane, der er en garanti for at der er tale om Chianti Classico vin. Hvis man vil have en særlig oplevelse, når man køber vin skal man besøge Accademia del Buon Gusto.

Seværdigheder:

Et af Toscanas smukkeste markedspladser er Piazza Matteotti i Greve, med huse i middelalderstil med små balkoner og arkader. Der er også hyggelige cafeer og restauranter samt special butikker.

Hver år i påsken afholdes der antikvitetsmarked og i september er den vinmarked, hvor man kan købe og smage de forskellige vine. Det er et af årets højdepunkter
Kirkekunstmuseet San Francesco og den romanske kirke San Stefano er interessant for kunstinteresserede.

I byens udkant er der en offentlig svømmehal

Udflugter i området:

Borgen Montefioralle fra det 11. århundrede. Borgen ligger på en høj, hvorfra der er udsigt over Chianti området

På dagsudflugter er det muligt at tage bus eller tog rundt i Toscana. Man kan i bil køre ad vinruten. Eller ad gaden dei Castelli del Chianti som forbinder gamle slotte og borge i regionen Greve. Man kan også tage på udflugt til kunstbyerne Firenze, Siena , Lucca og Pisa
Klik for at vise kortet