{{filter.label}}

Giglio

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Øen Giglio er Toscana´s næst største ø, man sejler fra Porto Santo Stefano på fastlandet og efter en times sejlads ankommer man til Giglio Porto. Naturen på øen er smuk, men uberørt,man ser dyrkede marker fortrinsvis vinmarker, skove med stenege, jordbærtræer og pinjetræer, men mest maki.På Giglio lever kaniner, muflonfår og forskeliige flagermus. Mange fuglearter yngler på øen og mange trækfugle besøger øen.Aktiviteter: svømning, dykning, sejlsport og vandreture. Der er også enkelte tennis og fodboldbaner. Udflugter til søs: fra min opg dagture til andre øer, rundfart med taxabåd og fisketure, man kan også fiske fra kysten. Transport<: vejene på øen er ikke så gode. Der er regelmæssige busforbindelser mellem de 3 byer der er på øen, man kan også leje minibus.
Byerne: Øens hovedby Giglio Castello, er en smuk middelalderby med smalle trappegader. Bymuren har syv tårne fra 1100tallet. Byen har 2 gamle kirker. Havnebyen Giglio Porto ligger i en bugt med en række gamle huse langs hele bugten. Giglio Campese er en badeby med nye hoteller og ferielejligheder. Byen ligger ved en bugt. Byen har et tårn Torre del Campese.
Øens restauranter serverer lækre retter, madlavning er nærmest en kunst, især fremhæves deres fiskeretter, men der findes også pizzeria og isbarer. Øen er også kendt for sine granitminer, mange søjler og bygninger i Rom er bygget af granit fra Giglio