{{filter.label}}

Ferielejligheder i Poppi

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Den lille by Poppi ligger i provinsen Arezzo ca. 40 km fra Arezzo. Poppi er en lille by, hvor mange 1 dags turister kommer hen, det skyldes at der i byen er mange middelalder bygninger, museer og paladser.

Seværdigheder:

Kirken San Edele, hvor der inde i kirken findes 6 kostbare altre.

Borgen Castello dei Conti Guidi, som ligger på byens højeste punkt. Det er en meget velbevaret middelalderborg. I kapellet er der smukke fresker, i borgens bibliotek er der skjældne håndskrifter fra 10.-til 15. århundrede

Det vil også værre en oplevelse at gå tur i byens smalle gader og købe nogle af die regionale specialiteter som de små butikker forhandler. F. eks Crostini som er hvedebrødsskiver belag med forskelligeb ting. Og Fagioli ( hvide bønner) tilberedt efter gamle opskrifter.

Fritidstilbud:

Poppi ligger i hjertet af Toscana i et smukt naturområde med vinmarker og olivenlunde og citrustræer. Så regionen indbyder til vandre cykel og rideture. Poppi ligger i Casentinodalen med Appeniner bjergene, og pinje og kastanjeskove. Man får rig mulighed for at iagttage områdets flora og fauna. På vandretur i retning mod Bibbena, det er en by som byder på gastronomiske oplevelser.

Udflugter:

Der ligger flere byer i nærheden af Poppi som er et besøg værd, især i Casentino dalen ligger små hyggelige landsbyer. 40 km fra fra Poppi ligger Arezzo som er en levende by med en flot bymur og en historie som går tilbage til etruskerne.

Også byen Cortona er et spændende udflugtsmål, byen ligger på bjerget med udsigt over hele Casentino dalen.
Klik for at vise kortet