{{filter.label}}

Feriehuse i Sassari

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

6. Bemærk indtil 50 dage før ankomst kan huset/ferielejligheden afbestilles mod at betale 15% af den samlede pris ( gælder kun on-line bookinger)

-----------------------------------------------------


Sassari er beliggende i det nordvestlige Sardinien. Byen blev grundlagt ca. 700 år før Kristus. Byen er en historisk bydel med Palazzi, mange kirker og historiske bygningsværker, men efter 2. verdenkrig voksede der en ny moderne bydel uden om bykernen. Der er gode indkøbsmuligheder, gode restauranter, hvor man kan smage det lokale køkken, men der er også hyggelige cafeer og isbarer.

Sassari ligger direkte ud til kysten. I nærheden ligger andre kystbyer som Alghero, Stintino og Porto Torres.

Seværdigheder:

Byens mest centrale sted er Piazza d' Italia. Pladsen er domineret af den nyklassistiske bygmning Palazzo Sciuti der stammer fra 1872 , fra samme år stammer statuen af Vittoria Emanuelle. Desuden ses også Palazzo Giordano Apostoli samt andre charmerende historikse bygninger.

Der er også flere kirker i byen, den ældste er Santa Maria di Betlem fra det 13. århundrede. Katedralen San Nicola fra det 18. århundrede, kirken har en barok facade, den form for kunst ser man ikke mange steder på Sardinien. Byen har også en række spændende museer:

Palazzo Ducale med bymuseet. Museet i Palazzo di Citta og arkæologisk museum G. A. Sanna.

Arrangementer:

Festival Cavalcata Sarda, den blev opført til ære for Charles III. På denne dag i maj er der et optog me ryttere og folk i gamle dragter der drager gennem byen, folk kommer fra flere byer på Sardinien der er ca. 300 deltagere. Desuden er der musik og anden underholdning.

Den 14. august er der lysfest Faradda dei Candeleri. Den samme fest finder sted den 5. august, men den er for børn der går i prossession. Der afholdes også karneval i Sassari.

Udflugter:

Godt 20 minutters kørsel fra Sassari ligger den præhistorikse by Altar Monte D'Accodi der kan føres tilbage til 3.200 år før Kristus.

Og blot 7 km fra Sassari finder man klippegravene Domus de Janus di Mon.

Der er flere byer i nærheden af Sassari der er et besøg værd bl.a. Alghero og Capo Caccia. Byen Porto Torres, den lille ferieby ligger direkte ved kysten og mange feriegæster tiltrækkes af byen med stranden Platamona.
Klik for at vise kortet