{{filter.label}}

Ferie i Corniglia

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------
Næsten alle Cinque Terres små byer ligger direkte ved havet, men det gælder ikke byen Corniglia, som ligger 100 meter over havets overflade. Det betyder til gengæld at man har en enestående udsigt over havet og de terrasse anlagte marker på skråninger, hvor man gennem mange år har dyrket vin.

Når man ankommer til banegården kan man nå op til byen via en vej, eller en trappe med 377 trin, man kan nogså gå igennem Cinqur Terre's nationalpark. Når man når op til byen med hovedgaden Via Fiechi med smukke huse og for enden af gaden ligger byens højeste punkt, hvor man kan se resterne af en gammel borg.

På vej til byens top har man mulighed for at holde pause og slappe af på en bar eller en restaurant. Der er ferielejligheder i byen, men ikke så mange, og få turister.

Seværdigheder:
Kirken San Pietro, der er fra det 14. århundrede. På plads Largo Taragio ligger Orotorium di Disciplinati di Santa Caterina fra det 18. århundrede

Arrangementer:

Den 28. juni holdes festen San Pietro e Paolo Fest med den traditionelle kage Torta dei Fieschi

1. Maj holdes Strappamagio, hvor Cinque Terre's bedste desservin bliver præmieret, vinen hedder Sciacchetra

Det vil være oplagt at tage på udflugter til Cinque Terre's andre spændende byer. Man kan benytte toget der kører langs kysten
Klik for at vise kortet