{{filter.label}}

Ferielejligheder i Manarola

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Den lille charmerende landsby Manarola, med små smalle gader pastelfarvede huse og den lille havn hvor fiskerbåde ligger , og der ligger flere restauranter der serverer pasta og fiskespecialiteter, og barer og cafeer hvor man kan få en drink og måske snacks.

I den smalle dal ved Manarola har indbyggerne udnyttet hver kvadratmeter når de bygged ehuse, de blev bygget ovenpå hinanden og tæt ed siden af hinanden. Fra hovedgaden fører trappegader direkte ud på klippeafsatser.

M;anarola har i mange år været hjemsted for malere. F.eks Renato Birolli, der var en dygtig maler tilbage i den 20. århundrede

Det er ikke kun husene der er bygget tæt sammen, fiskernes både har heller ikke megen plads ved den stejle kyst. Nogle både er trukket op på klipperne i bugten. Der er også både på gaden Via Birolle. Der er mange af byens idbyggere der er nærer sig ved fiskeri.

Selvom det er en klippekyst er der nogle få badesteder og det er muligt at snorkle, da vandet er klart. Manarola er også anløbssted for Cique Terre's uflugtsbåde, der sejler mellem Portovenere og Levanto.

Nationalparken Cinque Terre er bl.a. kendt for vandrevejen Via dell Amore, der forbinder byerne Manarola og Riomaggiore. Desuden er der flere vandreveje i området.
Klik for at vise kortet