{{filter.label}}

Ferie i Arbatax

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse


-----------------------------------------------------

Regionen Ogliastra:

Den hører til en af Sardiniens skønneste. Den omfatter mange små hyggelige byer og regionens natur er en fantastisk oplevelse.

Byerne Lanusei, Baunei, Tortoli, Abatax, Cardeder, Bari Sardo og Santa Maria Navarrese ligger i et bjergområde der er præget af Gennargentu bjergene, som er de største og højeste på Sardinien.

Det er det rette område, hvis man vil holde ferie, med bjergvandring, klatreture og ture på motorcykel rundt i de mange sving.

Santa Maria Naverrese, Bari Sardo og Cardedu er for dem der holder badeferie. Her er sand og klippestrande, hvor badere, dykkere og sejlere kan få ethvert ønske opfyldt.

Bari Sardo er en lille by, der har bevaret det oprindelige præg. I den sydlige del af regionen i Cardedu er der ro og dejlige strande.

I Santa Maria Maverrese kam man i byparken ved Santa Maria kirken se resterne af middelhavsskoven med store oliventræer et af dem er 10 meter højt og stammen er 8 meter i diameter, det er nærmest et mindesmærke fra en gammel tid.

Arbatax og Tortoli:

Byerne Arbatax og Tortoli ligger lige ved siden af hinanden og det er byer hvor man kan få en oplevelsesrig ferie. Der er cykeludlejning, restauranter, barer og specialforretninger, hvor man kan købe specielle produkter fra regionen.

I Tortoli afholdes der marked hver uge. I nærheden af byerne er der skønne strande. Og hvis man vil på udflugt med båd eller evt. leje en båd, kan man gå ned i havnen i Arbatax, hvor de står klar til at hjælpe.

Ved havnen ser man også Arbatax vartegn, den røde klippe, som oprindelig var vulkansk. Fra klippen har man en fantastisk udsigt over havet og toppen af Gennagentu bjergene der ligger på den anden side af øen.

To andre seværdigheder er de barokke kirker Sant Andrea og San Gemiliano

En af regionens skønneste strande er Cala Moresca.

Der er færgeafgange til Genua, Olbia på det nordlige Sardinien og til Sardiniens hovedstad Cagliari

Man kan også vælge at tage bilen til Cagliari, det tage 1½-2 timer
Klik for at vise kortet