{{filter.label}}

Feriehuse i Nord Bretagne

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

I det nordlige Bretagne er der meget at se, besøg de små hyggelige byer som ligger spredt i området. Her er mange interessante steder som man kan besøge , og hvis det er om sommeren kan man bade i atlanterhavet, eller hvis detb er for frisk en temperatur, så book en ferielejlighed i en residence ved havet, så er begge muligheder til stede, en tur i poolen eller en svømmetur i havet.

Steder man kan besøge:

Cancale: beliggende i bugten ved Mont-St-Michel , som er berømt for sine østers. Fra byen er der udsigt til klosteret Mont-Saint-Michel. I Cancale er der brede sandstrande , med mulighed for at surfte og spille beachvolley. Cancale ligger højt hvor husene ligger på den stejle klippeskråning. Ved havet ligger havnen La Houle, hvor der er et stort udvalg af fiskerestauranter.

Carnac: besøg det mytiske sted udefor carnac, hvor der ligger/står 3000 store granitblokke ( megalitter), som er et levn fra yngre stenalder, og som står i lange rækker som strækker sig ca. 3 kilomert ud i landskabet. I nærheden er der også en gravhøj med mægtige sten, på toppen af bakken er der en lille kirke som blev bygget i det 17. århundrede.

Cap Frehel: er beliggende på Cote d' Emeraude , her kan man se det gamle fyrtårn, og de stejle klipper og havet, på nogle dage kan man se øen Jersey. På klippen yngler forskellige fuglearter.