{{filter.label}}

Ferieboliger i L'Ametlla de Mar

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------

L'Ametlla de Mar kaldes også La Cala. Fra L'Ametlla bugten og længere op ad kysten til Sant Jordi bugten, som var det første anløbspunkt for fiskerbåde og sejlbåde.

I det 20. århundrede opstod de første beboelses områder , det var tæt på Mas de Pons, beskyttet af bjergene og ved Sant Jordi finder man rester af gamle borge. Senere blev der bygget betydelig mere og indbyggertaller steg.

Befolkningen ernærede sig ved fiskeri, landbrug samt salg af egne produkter.

Fra 1860-1870 blev jernbanen bygget. Og i det 20. århundrede gik det fremad, men krisen i 1930erne og udvandring fra området gik udviklingen lidt i stå. Det vendte i 1960erne da der kom indvandrere og turister til området. Og i dag er L'Ametlla de Mar en traditionel fisker landsby.

Sant Jordi d' Alfama:

Beliggende i en bugt med meget fin sandstrand. Der er flere strande i området f.eks Calata, Calafato og bugten Lo Ribellet. Man kan komme ud til Lo Ribellet til fods eller i bil

Caia Capo bugten:

L'Ametlla de Mar. Med stranden Bon Capo som er en fin 20 meter lang strand med bar og hotel

Urbanizaion Roques Daurados:

Hyggelig lille bugt med smuk natur

Stranden Port Olivet:

Ved L'Ametllas kyst ligger området kaldet Las Fortificacciones, et bunkeranlæg fra borgerkrigen (1936-1939). Bunkeranlægget bestod af 3 skydeplatforme for kanoner, 4 indgange, hvoraf de 2 gik ud til hovedvejen og tjente som ammunitions og opholdsrum. De 2 andre indgange var på siden ved skydeplatformene. Ved platformen var der et rundt bassin til opsamling af regnvand. Der var også en flugtvej i tilfælde af angreb.

Strandpromenaden ved L'Ametlla de Mar fobinder byens strande med byerne L' Alguer og Pixavaques, hvis man går turen har man en enestående udsigt over det krystalklare vand
Klik for at vise kortet