{{filter.label}}

Ferieboliger i Hopfgarten/Niederau

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental er et af verdens største og mest moderne skiområder, der er snegaranti samt 9 direkte påstigningsbyer op til 284 kilometer vedpassede pister, og der er 21 steder i dalene hvor man kan benytte en lift Det betyder at man hver dag kan vælge en ny rute, så man ikke får gentagelser, man kan prøve de forskellige ruter.

Desuden venter 90 moderne baner med panoramaer med udsigt over de mange bjerg toppe.

I Alpengluidorf Funpark med 3 oplyste kælkebaner og vandreveje i bjergene. Der er 81 hytter med solterrasser.

Skiområdet Ski Welt Wilder Kaiser- Brixeltal er en vigtig del af skiregionen Kitzbühler Alpen.Det er ikke blot de mange forskellige pister men også de mange anlæg som kendetegner området. Det har så ofte betydet at det har indflydelse på prisen, men det er ikke tilfældet i Ski Welt.

I ferieregionen Hohe Salve ligger følgende byer direkte ved SkiWelt Wilder Kaiser Brixental: Itter- Hopfgarten. Og følgende byer ligger også tæt på skiområdet: Angerberg, Angath, Mariastein, Kirchbichl og Wörgl. Alle disse byer kan man let nå i bil, men der er også fine forbindelser med skibus.

Oplysninger om SkiWelt Kaiser Brixental:

Højeste punkt 1.864 meter. 90 lifte og svævebaner. 284 pistekilometer. Skihytter og Gasthöfe : 77. Snowparker : 4

Sommer:

Om sommeren er ferieregionen Hohe Salve i Kitzbühler Alpen fyldt med ferietilbud og aktiviteter. Byerne i regionen Hopfgarten, Itter, Kelchsau, Wörgl, Kitchbichl, Angath, Angerberg og Mariastein er med til at tegne ferieregionen. Den skønne Tiroler bjergverden er værd at udforske. Det perfekte område hvis man vil have en aktiv ferie.

Hvad sommeren tilbyder feriegæster her i regionen Hohe Salve:

Over 2.500 kilometer vandreveje. Moderne svævebaner. Vandreområdet Kelchsau. Guidede vandreture. Mountainbike og E- Bike ure i forskellige sværhedsgrader. Udlejning af sportsudstyr. Bjergoplevelser for hele familien.
Klik for at vise kortet