{{filter.label}}

Book en Feriebolig i Toscana vælg mellem 3500 huse og lejligheder

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------




Bemærk: hvis grænsen til Italien bliver lukket på grund af COVID19 kan ferieboligerne i Toscana ombookes til et senere tidspunkt

Send os en e-mail med jeres ønsker til feriehuset og prisniveau, og vi sender forslag til jeres ferie. Vi svarer på jeres e-mail samme dag .



Et af de mest eftertragtede feriemål i Italien er den store region Toscana. I Toscana kan vi tilbyde et stort og varieret udvalg af villaer, vingårde, ferielejligheder og feriehuse.

Regionen har en lang spændende historie, den er rig på kunst og kultur og berømt for sine vine. Regionens hovedstad er Firenze som var Medici familiens residens by.

Firenze nærmest er et stort museum med mange smukke bygningsværker bl.a. domkirken Santa Maria Novella, Palazzo Vecchio og Uffizerne med værker af de store mestre. Byen ligger ved floden Arno, over floden går broen Ponte Vecchio og de berømte forretninger i den gamle bydel. Firenze fortjener et besøg af flere dages varighed, vi vil derfor foreslå dig at leje en af vore ferielejligheder i den skønne by, så du kan udforske byen. Du vil få brug for mere end en ferie i Firenze, men kom blot tilbage til Italiavillas, vi udlejer ferieboliger på alle årstider.

Man kan også bruge Firenze som udgangspunkt til andre af Toscanas spændende byer, bl.a. Siena, med den berømte plads Campo, hvor man hvert år kan opleve Palioen.

Byen Pisa er et andet berømt udflugtsmål. Det er også en interessant by, særlig kendt er byen for sit skæve tårn,den smukke kirke og dåbskapellet og byens museer.

Nævnes skal også midelalderbyen San Gimignano med sine tårne og smukke tårnhuse, yderligere seværdigheder er det smukke landskab, og de mange reinaissance inspirerede bygninger.

Hvis du ikke er til byferie, men hellere vil bo i mere rolige og landlige områder , hvor du kan nyde den smukke toscanske natur, har vi et meget stort udvakg af huse, vingårde og større villaer.

Toscana har smukke klippekyster, men på de Toscanske øer er der også sandstrande.

Det toscanske køkken er meget berømt, lige fra lækre egnsretter, som man let finder i de små landsbyer. I byerne er der fine restauranter, tavernas og små cafeer, så der er frit valg , lige fra en fin gourmet middag til lækre snacks på en cafe.

Toscana er et stort vinområde, mest kendt er nok Chianti fra området af samme navn, fra Montepulcianio Vino Nobile. Fra Montalcine Brunello og Vernaccio fra San Gimignano. En kendt dessertvin er Vino Santo

Toscana er en region, med tilbud til alle former for ferie. Det er er en stor region og vores udbud af ferieboliger er stort, lige fra små ferielejligheder til store villaer med eller uden swimmingpool. Så der er lidt for enhver pengepung

Klik for at vise kortet