{{filter.label}}

Feriehuse i Lucca området

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------Provinsen Lucca ligger i det nordlige Toscana, men det breder sig ud over et stort område i begge retinger. Den ene vej helt ned til den Tyrenske Hav og det anden vej til grænsen indtil Enilia Romagna.

Grundet den centrale beliggenhed har Lucca gennem mange år været en vigtig handelsplads. Desuden gik en pilgrimsvej tværs grennem regionen og den har haft betydning helt frem til i dag, hvor man stadig kan se klostre, borge og kirker, der viser datidens arkitekters fantastiske værker.

Byen Lucca, der ligger bag den flotte gamle bymur. Går man gennem en af portene kommer man ind i en malerisk gammel bydel med smalle gader og gamle bygninger af stor arkitektonisk værdi.

Seværdigheder:

Byens hjerte er helt afgjort den gamle bydel, hvor man føler middelalderen helt tæt på, når man går gennem de smalle gader over de store torve, men også de herskabelige villaer og beboelseshuse har høj arkitektonisk værdi.

Kirken Martino har en prægtig facade, men inde i kirken er der også meget smukt. Der er flere kirker i byen som fortjener et besøg. Bl.a. kirken San Michelle in Foro. Museo derlle Cattedrale hvor der udstilles malerier og skulpturer.

Fritidstilbud i Lucca:

Da provinsen strækker sig helt ud til kysten kan man både forår og sensommer dyrke vandsport. Der er også mulighed for cykel og vandreture i omegnen. F.eks. ud til den underjordiske hule Grotte del Vento.

Udflugter i omegnen:

Nationalparken i de Apuanske alper. Strandene ved Versiliakysten
4 regioner i Feriehuse i Lucca området. Vis alle

Klik for at vise kortet