{{filter.label}}

Ferieboliger i Cecina

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Feriebyen Cecina ligger i Livorno provinsen ved det Tyhrennske hav. Det er ikke kun badegæster der holdr ferie i området. Foruden den lange naturstrand, med rige muligheder for dem der vil dyrke vandsport, er det også byen med en lille yachthavn, hvor mange sejlere og surfere mødes. Flere steder ved kysten kan man leje både og tage på ture langs kysten lige så tit man ønsker det. Regionens natur åbner for aktiviteter, tennis, vandre, cykle , ride

Seværdigheder:

Byen blev grundlagt i det 19. århundrede. Det arkæologiske museum og hjemstavnsmuseet er gode kilder hvis man vil have en oversigt over regionens historie.

Man kan også besøge den arkæologiske park.

Kirken Acipretale San Giuseppe e Leopoldo med det store klokketårn

En shoppingtur rundt til de små butikker og måske en pause i en hyggelig bar. Det hører også med til en ferie

Fritidstilbud:

Marina di Cecina er en af Toscanas skønneste strande, der er sandstrand og vandet er rent og klart, og velegnet til badning og vandsport.

Et andet velbesøgt område er Bibbona, der er omgivet af pinjeskov som danner skyggefulde steder på en varm sommerdag . Ved alle strande kan man bade, sejle, dykke, fiske og sejle i kano. Der er surf og dykkerkurser for både børn og voksne. Ved Marina di Cecina er der butikker, markedsboder, mange cafeer og restauranter

Udflugtsmål:

Hvis man holder ferie i Cecina og nyder opholdet ved stranden, må man huske at Toscana kan tilbyde et utal af attraktioner. En udflugt til Livorno ( 40 km) med mange seværdigheder og små kanaler, der får tankerne i retning af Venezia.

Også Pisa, byen med det skæve tårn vil være et udflugtsmål
Klik for at vise kortet