Generelle betingelser

ItaliaVillas lejebetingelser for leje af en feriebolig

Booking

Booking kan foretages via e-mail, pr telefon eller booking direkte på ItaliaVillas side. Efter vi har modtaget bookingen fremsendes en faktura/ordrebekræftelse via e-mail hvor der står alle de relevante oplysninger om den bookede feriebolig og betalingsbetingelser.

 

Betaling

På de fleste af vore huse/lejligheder betales 30% ved booking og 70% 8 uger før ankomst til feriestedet.

Sikker betaling: Der kan betales med bankoverførsel eller med kreditkort. Med kreditkort foregår det via en sikker betaling.
Bemærk: bankoverførsel er ikke dækket af indsigelsesordningen.

 

Voucher/lejekontrakt

Efter at vi har modtaget hele beløbet fremsendes en voucher som skal fremvises ved ankomst til feriestedet.

 

Slutrengøring

Nogle af stederne er slutrengøringen inkluderet i prisen, og andre steder skal det betales på stedet. Dette vil fremgå af ordrebekræftelsen.

Bemærk at køkkenet ikke er inkluderet i slutrengøring. Køkkenet skal være ryddeligt og rengjort inden afrejsen, eller kan der opkræves et ekstra beløb til denne rengøring.

 

Afbestillingsregler

Bemærk: der kan være andre afbestillings regler på  nogle af husene. Det vil fremgå under hvert enkelt hus hvis der er andre afbestillings regler end nedenstående

Ved afbestilling indtil 60 dage før ankomst betales 30% af beløbet
Ved afbestilling 59-45 dage før ankomst betales 30% af beløbet
Ved afbestilling 44-30 dage før ankomst betales 60% af beløbet
Ved afbestilling 29-14 dage før ankomst betales 90% af beløbet
Ved afbestilling 14-0 dage før ankomst betales 100% af beløbet

 

Reklamationer

Evt. reklamationer eller klager skal meddeles til ejeren/repræsentanten på stedet eller til ItaliaVillas ved overtagelse og senest 24 timer efter ankomst. Dog skal mangelfuld rengøring meldes ved overtagelsen.

Ferieboligen må kun bebos af de antal personer som er beskrevet hjemmesiden ( voksne + børn).

Lejer er ansvarlig for at boligen bliver behandlet godt under opholdet, de beskrevne husregler på stedet skal overholdes
Ved ankomsten til feriehuset vil der blive opkrævet depositum som skal dække evt. skader forvoldt af lejeren. Hvis der ingen skader er sket vil beløbet blive tilbagebetalt ved afrejsen. Hvis der sker skader under opholdet vil dette blive beregnet og fratrukket depositum.

Hvis der er væsentlige fejl i boligen skal ejeren/kontaktpersonen kontaktes indenfor 24 timer efter fejlen er opstået. Hvis fejlen ikke kan rettes indenfor rimelig tid, skal ItaliaVillas kontaktes.

Vedr. Aircondition: bemærk at der kan være restriktioner på hvornår og hvor mange timer pr dag aircondition må bruges og virker. ItaliaVillas kan aldrig drages til ansvar for at aircondition er ude af drift.

 

Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret jf. forbrugeraftaleloven) således at afbestillingsreglerne ved de enkelte ferieboliger er gældende.