Om ItaliaVillas

ItaliaVillas er et firma, som har specialiseret sig i at udleje ferieboliger i Italien, Frankrig, Spanien og Kroatien.

Vores formål er at tilbyde de bedste boliger specielt udvalgt på kvalitet, arkitektur og beliggenhed. For at vi kan tilbyde så stort et udvalg som muligt samarbejder vi med mange partnere og direkte med ejerne. Vores mål er at give kunderne en dejlig ferie uanset om I vælger en ferie til Italien, Frankrig eller Kroatien

I kan trygt henvende jer til os, og vi vil finde det bedste sted til jeres næste ferie.

 

Således booker i et hus eller lejlighed:

 Skriv en e-mail til os  med følgende informationer:

 Navn , adresse, antal personer ( voksne+børn), ID nummer på huset, perioden hvor i ønsker at leje huset, og hvis der er specielle ønsker

 

Betaling:

 30% ved booking og restbeløbet 2 måneder før ankomst. Ved booking mindre end 2 måneder før ankomst betales hele beløbet ved booking.

 

Afbestilling:

 Hvis i ønsker at afbestille huset/lejligheden efter at i har booket og betalt de 30% eller hele beløbet, afhænger det af hvor lang tid inden ferien i afbestiller og hvilket hus det drejer sig om, da vi har forskellige afbestillings regler på de forskellige huse, og om vi kan genudleje huset til en anden kunde.

 Men som regel er det således:

 Ved booking betales 30%  af beløbet som ikke tilbagebetales ved afbestilling. Restbeløbet som skal betales 2 måneder før ankomst tilbagebetales ikke ved afbestilling.

 

Med venlig hilsen

ItaliaVillas.net
Nørregade 69
6270 Tønder


Telefon22901567
Email[email protected]
CVR31 98 60 95