{{filter.label}}

Feriehuse i Østtyrol

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Ferie i Østtyrol er en ferie på Tyrols solside. Det er et område for naturelskere og nærmest et paradis for vandrere. De maleriske bjergtoppe, dejlige hytter og fritidsaktiviteter,

Det er i denne region man kan opleve Nationalparken Hohe Tauern Østtyrol, Defereggental, Lienzer Dolomitten og Hochpustertal.

Om vinteren ser man højt oppe i bjergene de store hvide sneområder, som man kan komme op til med en af de mange svævebaner. Og når man når op kan man nyde en enestående udsigt og de smukke landskaber, og små bjerglandsbyer.

I centrum af området finder man Dolomitterbyen Lienz, med den charmerende indre by. På byens torv er der små hyggelige cafeer, i nærheden af Liebburg , samt butikker hvor man let bliver fristet af det store udvalg.

Tidligere var det netop her mere velstillede folk havde deres sommer residenz. I dag er området mest besøgt af feriegæster, der benytter sig af denne Dolomitter Sportsarena. Der tilbydes mountain bike ture og klatre områder. Det er indgangen til bjerg oplevelser og panoramaer, der er helt uforglemmelige. Karnische Höhenweg og Villgratental med de smukke dale., og sin uberørthed samt Pustertaler Höhenstrasse med udflugtsmål og tilbud til hele familien.

Gennem århundreder har bønderne i Østtyrol bygget stalde og klippemurede hytter og jagthuse på alpe græsområderne, det er også dem der bestyrede bjerghytterne som er de ældste i Østrig.

Om foråret tiltrækker Defereggental mange turister til for at se de blomsreende områder f.eks. blomstrer akperosen. I Nationalparken tilbydes guidede ture hor man kan se stenbukke, geder, bjerggeder og kongeørn i deres naturlige omgivelser. Man kommer tæt på naturen og man kan deltage i foredrag om områdets historie.
Klik for at vise kortet