{{filter.label}}

Feriehuse på Molat

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Den lille ø Molat ( 22,7 km) Molat ligger i den nordlige del af Dalmatien. Øen er det rette feriemål for den der ønsker ro, det kan f.eks. være lystsejlere. Det er også et sted for dem der vil nyde den smukke natur med en afvekslende flora og skove med grantræer og fyrretræsskove. Ensejltur i det krystalklare vand i klippebugten.

Der er 3 byer på øen. Hovedbyen er Molat, der ligger på en høj. I byen er der posthus, små butikker og få steder hvor man kan bo. I Molat befinder øens eneste ambulance sig.

Bruglje er en lille landsby der ligger centralt på øen. Den ligger 2,5 km fra Molat og 4 km fra Zapuntel. I byen finder man 2 restauranter, og en lille butik . Ved havnen er der en restaurant og en lille butik.

Zapuntel ligger på øens nordligste del. Den ligger 6,5 km fra Molat. Byen har en lille butik der kun er delvis åben. Fra Zapuntels nordligste punkt er der kun 200 meter over havet til øen IST.

De 3 landsbyer ligger i midten af den smukke grønne ø. De 3 havne ligger godt beskyttet i bugten. Øens indbyggere ernærer sig ved fiskeri, vinavl og fåreavl. Øen er ikke det store turistmål og derfor er turister særlig velkomne og man kan få en rolig og afslappende ferie.

Strande på øen Molat: der er flere sten og klippestrande, som man kan nå til fods. Det klare vand byder på særdeles gode muligheder for at snorkle og dykke

Delfinbeskyttelses centrum åbnede 4. Juli 2013. Det ligger i et stenhus, Der kontrolleres strandene og tilskadekommende delfiner og hvaler

Fra Zadar kan man sejle til Molat med bilfærge eller katamaran
Klik for at vise kortet