{{filter.label}}

Feriehuse på Dugi Otok

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Den længste ø ved Kroatiens kyst ligger i regionen Dalmatien. Øen hedder Dugi Otok og det er en utrolig smuk ø, med enestående naturfænomen, Adriaterhavet og fra herlige klippekyster til skønne sandstrande.

Naturparken Telascicaner under beskyttelse. Parken består af 6 små øer. Det omkringliggende kystlandskab med klippekyst og enestående skjulte bugter, skove, olivenlunde og vidtstrakte marker. I dette fantastiske naturområde er der desuden middelhavets flora og fauna. Alt dette kan man opleve i den sydøstligste del af øen.

Den anden halvdel af øen byder ikke blot en skøn natur, på store strande og små bugter. Det turkisfarvede hav og man har den rigtige atmosfære. Højdepunket er den hvide sandstrand Sakurun.

Rundt omkring på øen er der 12 små landsbyen, nogle kan ligge gemt i en bugt. I de større byer ligger der forretninger, restauranter og cafeer. Øen har en lang historie, vist gennem de arkæologiske fund.

Om sommeren afholdes fester og andre arrangementer der giver indblik i den kroatiske kultur.


Feriebyer:


Sali: er der største by på øen. Den har flere kulturelle tilbud og fritidsaktiviteter at byde sine feriegæster. I nærheden ligger naturparken Telascica, der er skønne strande og en herlig natur.

Bozava: i denne by ligger et stort hotelområde der byder på stort program for fritidsaktiviteter og udflugter. Byens havn har særlige tilbud til sejlende feriegæster. Der er bl.a. et særligt turisttog til stranden Sakarun.

Veli Rat: det er øens ældste by, som dog rummer den mest moderne Marina. Mod syd ligger stranden Sakarun. Byens vartegn, det gule fyrtårn, der ligger i udkanten af byen,er der mulighed for overnatning.

Brbinj: denne by ligger midt mellem 2 maleriske bugte og det er et yndet sted for lystsejlere at ligge til. I den sydvestlige del ligger der en dykkerskole, hvorfra man kan udforske undervandshuler.

Værd at vide: Man kan ankomme til øen Dugi Otok med bil/personfærge fra havnebyen Zadar.
Klik for at vise kortet