33 Solonos Suites-Junior Suite with Terrace Athen, Grækenland


Beskrivelse

Denne neoklassiske bygning i hjertet af Athen, blev bygget i 1905 af den berømte græske arkitekt Lyssandros Kaftantzoglou (1811-1885).

Lyssandros Kaftantzoglou var en berømt arkitekt fra sin tid og var blandt andre medlem af akademierne i Rom, London, Milano, Lissabon, Wien og Venedig. Han var skaberen af mange bygninger i Grækenland og i udlandet. Blandt hans vigtigste værker i Athen er: National Polytechnic på Patission Street, Ophthalmiatric Clinic of Athens, Arsakeion of Athens, renovering og udvidelse af Church of Aghia Eirini og andre.

I 1995 blev bygningen købt af Giorgos og Lia Pagoni, som renoverede den fuldstændigt under opsyn af Benaki-museets specialister. Bygningen blev til "Eponymo via Solonos", en multibrand luksuriøs butik, som i mere end tyve år var vært for de vigtigste internationale modemærker, såsom Gianni Versace, Gianfranco Ferré, Alberta Ferretti, Karl Lagerfeld, Claude Montana, Thierry Mugler, Dsquared2 , og mange andre.

Siden juni 2019 har denne neoklassiske athenske perle huser boutiquehotellet "33 Solonos Suites".
Det består af 13 luksuslejligheder, smukt indrettet med enkelhed og respekt for bygningens kostbarhed og værdi. Føl den unikke oplevelse af afslapning i de mest innovative urbane suiter i Kolonaki Athen. Moderne teknologi gør det muligt for dit enkle daglige ophold at blive en succesfuld hverdag. For at komme ind på hotellet kræves en eksklusiv kode for hver klient. Ved at bruge denne specifikke kode kan du åbne hoveddøren og komme ind i bygningen. Du kan bruge samme kode til at åbne skabene, hvor du kan finde dit værelseskort. Brug din personlige kode og slap af med sikkerhed! Nyd dit ophold!

Juniorsuite med terrasse
Vores luksussuite kan komfortabelt rumme 2 gæster. Det har marmorgulv og en queen-size seng med egyptisk bomuldsbelægning ud mod den semi-private terrasse. I et separat område kan gæsterne nyde deres private spiseplads, fuldt udstyret med et tekøkken. Interiøret i denne suite er henrivende og afspejler en mere moderne stil, klædt i beroligende gule og neutrale nuancer. På badeværelset vil gæsterne finde en række mærkevarer Zealots of Nature wellness-produkter, en hårtørrer og et fladjern. Der er også skræddersyede møbler, minibar, fladskærms-tv og Bluetooth-højttaler. Værelset har et fuldt udstyret tekøkken, en espressobar og en værdiboks. Alle værelser har gratis trådløs internetadgang.

Maksimal suitekapacitet

2 gæster

Faciliteter
Aircondition
Badefaciliteter
Badekåber og hjemmesko
Badeværelse med bruser
Skab
Kaffefaciliteter
Daglig rengøring
Fladskærms TV
Spejl i fuld længde
Hårtørrer
Husets vin og frugtkurv ved ankomst
Strygejern & strygebræt
Moderne indretning
Filmkanaler
Ikke-ryger værelser til rådighed
Køleskab
Penge skab
Hjemmesko
Lydtætte vinduer
Velkomstdrink
Wi-Fi internetadgang (gratis)
Skrivebord
Indtjekningspolitik
Check-in tid: 15:00
Udtjekningstid: 11:00

Priser fra 1.800 DKK pr. dag

Kort over området

Klik for at vise kortet

Priser

Ingen priser tilgængelige
ID 422
Navn 33 Solonos Suites-Junior Suite with Terrace
Område Athen, Grækenland
Type Lejlighed
Personer 2
Soveværelser 1
Badeværelser 1

Faciliteter
Aircondition
Havudsigt
I byen
Ikke ryger
Internet
Kaffemaskine
TV

Aktiviteter

Forespørgsel

{{currency}} {{ formatPrice(currentPrice) }}


Vælg start og slut dato:
{{ minStay }}.
Navn og kontaktdetaljer
Dit fornavn skal udfyldes
Dit efternavn skal udfyldes
Din adresse skal udfyldes
Dit telefonnummer skal udfyldes
Din email-adresse er ikke gyldig
Gæster
Særlige ønsker

Udfyld venligst de manglende felter
Forespørgslen er afsendt