Borgo Finochietto Siena, Toscana, Italien


Beskrivelse

Finocchieto er den typiske, historierige toscanske oplevelse. Det kan prale af en usædvanlig bred vifte af moderne bekvemmeligheder og concierge-tjenester på professionelt niveau. Dette oversættes til en enestående gæsteoplevelse, både på Borgo og i det nærliggende landskab.

Borgo er en 800 år gammel landbrugslandsby med herregård og fire landsbyhuse ærbødigt restaureret af dens amerikanske ejer. Tredive minutter syd for Siena er dens kæbehæmmende udsigt over en bakketop af et kludetæppe af gårde og vinmarker. Man kunne være helt tilfreds med aldrig at bevæge sig fra denne visuelle fest. For de fleste er Toscanas legendariske landsbyer og vingårde dog for tiltalende til at gå glip af. Borgoen kan lejes i sin helhed til familier eller grupper på 18-44. Eller gæster kan anmode om eksklusiv brug af et af denne luksusferieejendoms fem huse.

Indkvartering
Finocchieto har i alt 22 gæstesuiter. Herregården har ni suiter; otte af disse er bekvemt i par af to, hvilket giver forældre mulighed for at være i en privat afdeling med deres børn i den tilstødende suite. Så er der fire private huse; den ene har fem ensuite soveværelser og især stort køkken, stue og spisepladser; en anden har fire ensuite soveværelser og lige så rummelige samlingsrum og terrasser; to andre små, private huse har hver to soveværelser samt eget køkken og spiseplads.
Alle disse luksusindkvarteringer har det fineste sengetøj (Mascagni) og håndklæder til badeværelset (Ugolini), og senge er den uforlignelige Temper-pedic. Badeværelserne er store og veludstyrede; dobbelt håndvask, håndklædevarmestativer, dampbrusere, jacuzzi. Der er køleskabe på værelset fyldt med gratis øl, vin, sodavand og snacks. Alle værelser er rummelige, højloftede, airconditionerede og, måske vigtigst af alt, nyder de en bemærkelsesværdig udsigt over landskabet gennem charmerende skodder.

Aktiviteter
Borgo har rekreative faciliteter på resort-niveau, hvilket er unikt i europæiske kroer og villaer på landet. Der er en yndefuld oval swimmingpool med en betagende udsigt, et veludstyret træningsrum, der deler den samme udsigt, en spa med stor jacuzzi og afkølende pool, damp- og tørvarmerum, en tennisbane, der omdannes til en halvbasketballbane , en dejlig vandresti rundt om ejendommen og mountainbikes til ture til de flere nærliggende landsbyer. Og hvad ville et ophold i Italien være uden en petanquebane?
Der er over 200 vingårde inden for 15 miles, hvoraf den ene var Wine Spectator's 2006 Wine of the Year. Siena ligger kun 30 minutter væk, med dens middelalderlige katedraler, Piazza del Campo (en af de største, mest betydningsfulde piazzaer i Europa) og dens mange kunstgallerier. Og Firenze kan "klares" med tog - en behagelig to-timers tur for dem, der ønsker byens kulturelle og shopping attraktioner. Populære udflugter med en times kørsel fra Borgo er San Gimignano, Volterra, Perugia og Cortina. For dem, der skal komme til havet, er der en privatejet strand ved La Valetta, en time væk.

Spisning
Morgenmad med nogle af de fineste kager, denne skribent nogensinde har haft, er inkluderet i prisen. Middage, som plejer at være vidunderligt langvarige anliggender i de gamle gårdhaver, tilberedes af ejerens kok, en 20-årig elev af Paul Bocuse. Husets specialiteter omfatter parmesan-soufflé, frisk pappardelle og vildsvine-ragu, vildsvampesuppe under en kageskorpe og jordbær-mandel-crostata med Chantilly-creme.

Bryllupper
Borgo Finocchieto er perfekt til små destinationsbryllup, der giver det totale privatliv og fantastiske omgivelser, der gør det til en virkelig mindeværdig begivenhed. Og hvilken bedre måde at ære vigtigheden af begivenheden på end at få ens nære venner og familie til at dele et luksuriøst, intimt sted et par dage før selve bryllupsdagen.

Trådløst internet

Aircondition

Dyr tilladt

Sauna

Indhegnet have

Indhegnet pool


Privat pool
TV
Jacuzzi
Terrasser
TV-læser
Køleskab
Arcade
SPA
Til store grupper
Til arrangementer
Cykel
Gym


Borgo Finocchieto hele landsbyen - 5 villaer - 22 soveværelser 44 : 165.000 DKK
prisen er per nat, minimum ophold 3 nætter
Borgo Finocchiesto (kun villa - 9 suiter) 18 107.000 DKK
Prisen er per nat, minimum ophold 3 nætter
"Hele ejendommen er ikke selvforplejning.
Halvpension obligatorisk 1.525 DKK pp per dag inkluderer
Morgenbuffet, aperitivo med fingermad før middag, 3 retter
aftensmad, sodavand, vand, kaffe og te. 1 flaske vin /4 pp
Frokostbuffet er 800 DKK pp (valgfrit)
Omfattende vinkort tilgængelig på ejendommen
Ovenstående priser er for normale sammenkomster og brug af Borgo uden nogen begivenhed
og opsætninger inde i ejendommen
Priserne inkluderer:
Eksklusiv brug af ejendommen
Daglig rengøring og aftenopredning
Concierge tjenester"
*** BORGO FINOCCHIETO: Det er påkrævet en første betaling 50% af det samlede beløb og restbeløbet forfalder 6 måneder før ankomst. Alle betalinger refunderes ikke

Kort over området

Klik for at vise kortet

Priser

Periode Pris (DKK)
01 april 2024 - 31 oktober 2024 165.000 pr. dag
Priser opdateret
ID 872
Navn Borgo Finochietto
Område Siena, Toscana, Italien
Type Lejlighed
Personer 47
Soveværelser 22
Badeværelser 22

Faciliteter
Aircondition
Have
Ikke ryger
Internet
Ovn
Swimmingpool
Terrasse
TV

Aktiviteter
Bryllup

Forespørgsel

{{currency}} {{ formatPrice(currentPrice) }}


Vælg start og slut dato:
{{ minStay }}.
Navn og kontaktdetaljer
Dit fornavn skal udfyldes
Dit efternavn skal udfyldes
Din adresse skal udfyldes
Dit telefonnummer skal udfyldes
Din email-adresse er ikke gyldig
Gæster
Særlige ønsker

Udfyld venligst de manglende felter
Forespørgslen er afsendt