{{filter.label}}

Ferie i Zell am Ziller

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Zell am Ziller ligger lige i hjertet af Zillertal. Det er et stort område når man lægger de omkringliggende bjergområder til, og der er plads til mange feriegæster i dette område. For at vandre, køre på mountainbike eller klatre i bjergene.

Der er vandreruter i alle sværhedsgrader på en strækning af 400 kilometer. Svævebanerne Ziller Arena, Rosenalmbahn og Gerlossteinbahn bringer gæsterne nemt og bekvemt op på bjerget, hvor ruten begynder.

I Zell am Zillers store fritidspark / 45.000 kvm) er der tennisbaner, friluftsbad, rutsjebaner, keglebaner, stor legeplads, minigolfbane, basketball , voilleyball og fodboldbane. Desuden er der restauranter og cafeer med enestående udsigt over bjergene.

Om sommeren har Arena Funten Club programmer for børn. I det hele taget har området et utal af fritidstilbud.

Vinter:

Zillertal Arena har 143 præparerede pister og 52 lifte og svævebaner. Så man let kan komme rundt i Østrigs største og mest moderne skiområde.

I Sachen Fun und Action er der et stort udbud af aktiviteter. Action Park Kreutzwiese med " Snakerun " " Bagjump " og Skimovie

I 2500 meters højde kan man besøge hytter, snebarer og restauranter. Man kan komme på skiskole og vandre gennem et eventyrligt landskab på vintervandrevejene.
Klik for at vise kortet