{{filter.label}}

Ferielejligheder i Königsleiten

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Hold en afslappende ferie væk fra stress og jag. Tag på vandreture på grønne enge eller i bjergnee, ligemeget om det er lange ture eller en mere familievenlig spadseretur, man får brugt alle sanser, den smukke natur, panoramaer, bjerge og lyden af fuglestemmer.

Eller hvad med et glas frisk mælk, alpeost, speck eller frisklavet smør. Man kan også vælge at tage cyklen ad Tauernradweg især langs Salzach for Oberpinzgau's små byer med deres seværdigheder.

Oplevelsesmuligheder i området:

Nationalparken Hohe Tauern ( 1.800 km2).

Over 200 vandreveje ( markerede).

Guidede bjergvandringer og hytteture

Kristallbad Wald /Königsleiten, friluftsbad med rutsjebane

Guidede cykelture

200 km markerede Mountainbike ruter

Skiområde Königsleiten/ Wald Zillertal Arena:

Forudsætningen for at have et komfortabelt skiområde, er at skiområdets infrastruktur er helt i orden. Netop i dette område er der brugt mange penge på lifter og svævebaner og anlægning af pister .

Königsleiten er en lille romantisk by , den ligger i 1.600 meters højde. Og den byder sine feriegæster velkommen til en vinterferie med alle former for vintersport lige udenfor døren. Også om aftenen er der sørget for, at den gode stemning bevares, der er rrestauranter, barer og discoteker.

Til dem der vil tage den lidt med ro er der cross country ruter og vintervandreveje. Om aftenen kan man slappe af på sit hotel eller i sin feriebolig eller måske gå en stille aftentur eller en kanetur.
Klik for at vise kortet