{{filter.label}}

Feriehuse i Tyrol

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse


-----------------------------------------------------Ferieområdet Tyrol i Østrig

Sommerferie: området er rig på bjerge, søer og natur. Det betyder at der er talrige aktiviteter, vandreture i bjergene, en svømmetur i en sø eller blot nyde den enestående natur og panorama udsigt og bjergtoppene

Om vinteren tager mange feriegæster til Tyrol for at udøve vintersport. Tyrols skiområder har tilbud til alle skiløbere, snowboardere, freestylere og dem der vil dyrke vintervandring. Men også til dem der vil kælke eller have en romantisk kanetur.

Der er ialt 80 skiområder, 4.000 pistekilometer, 4.000 kilometer langrends ruter. Så der er muligheder for både store og små skisportsfolk.

Efter en vandretur i bjergene eller en dag på skibakken kan det være afslappende at tage i Wellnesscenter. Også på det område har Tyrol mange tilbud til sine feriegæster. Man kunne også tage på wellnessferie, der er garanti for at gæsterne kan få en god oplevelse i Acqua Dom eller Therme, med helsebade og sauna samt behandlinger der kan få gang i kredsløbet.

Kunst og kultur i Tyrol, her er det historie og gamle skikke og traditioner der spiller en stor rolle og som giver mange spændende oplevelser for feriegæsterne. Mange byer i Tyrol holder gamle traditioner og arrangementer i hævd, der holder fester og bondemarkeder.

Der er mange museer, slotte og borge der fortæller Tyrols historie. Også for kunstelskere er der tilbud i form af gallerier og udstillinger. Af arrangementer kan nævnes Innsbrucker festuge eller påskefest, der er talrige koncerter, teater og operaforestillinger

Arrangementer for hele familien der kan nyde en dag i et af de mange fritidsparker og friluftsbade. Der arrangeres børneprogrammer med malekurser for børnene og biograf forestillinger

På det kulinariske område følger tyrolerne gamle opskrifter , nogle retter som Brettjause og Tyroler Schmankerl bliver serveret. Men der er mange spændende egnsretter med særlig smag, hvor opskrifterne er blevet udviklet. Men sikkert er det, at der bliver brugt gode og friske råvarer. Der er faktisk anlagt nydelses vandreruter, hvor man får friske bær eller krydderurter, man kan også nyde den lækre bjergost.

Klik for at vise kortet