{{filter.label}}

Ferieboliger i Kaltenbach

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Kaltenbach ligger ca. 17 kilometer fra Mayrhofen og ca. 34 kilometer fra Gletscheren Hintertux, altså ret centralt i Zillertal. Området egner sig perfekt til vandreture i smuk natur og ud til et vandfald. Man kan også benytte sig af busser der kører ture i Hochzillertal og Zillertal Höhelstrasse.

Fra Kaltental er der svævebane op til Ski- Dorados Hochzillertal og pludelig står man ved starten på 89 velpræparerede pister. Gæsyterne tilbydes de bedste skihytter og andre gastronomiske områder, hvor der serveres Østrigske specialiteter: Haubenlöffel, Grammelknödel, Champagnekarut og Beef Tatar med trøffelsovs. Der tilbydes også diverse drinks og vine.

Skiområdet Hochfügen Zillertal:

For mange skiløbere er det en drøm, at stå op om morgenen og hoppe ud af døren og strakt spænde skiene på. Det kam man i Hochfügen lige ved indgangen til Zillertal. Byen ligger i 1.500 meters højde ved indgangen til Zillertal. Derfra er der forbindelse til HochZillertal/Kaltenbach. Og så har man adgang til de bedste udbyggede pister, hyggelige alpehytter og vintervandre ruter. Det er et område der tilfredsstiller behovet for alle skiløbere. De afvekslende pister, de enestående panorama udsigter og den fantastiske natur

Der er områder for snowboardere og freestylere.

Desuden er der 9 kilometer cross country ruter, kælkebaner og der er guidede vandreture, hvis børnene ikke kan klare turen er der gæstebørnehave. Der er sørget for at alle føler sig godt tilpas på vinterferien, ligemeget om man er barn eller voksen.
Klik for at vise kortet