{{filter.label}}

Feriehuse i Sölden

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Sölden ligger i et skønt bjergområde , med klar luft og et utal af aktiviteter både sommer og vinter. Der er ca. 300 kilometer afmærkede vandreveje i alle sværhedsgrasder, 20 bjergsøer og udsyn til 600 bjergtoppe i dette område. I de ca. 20 bjerghytter kan vandrere og mountainbikere holde pause.

Udbuddet af fitness og sportsprogrammer i Sölden er stort. Man kan klatre, cykle , mauntainbike,, water rafting, ro i kano og Nordic Walking.

Om sommeren er Sölden porten til bjergparadiset. Cykling, paragliting, man kan endda løbe på ski om sommeren og snowboarde på Retten Bach og Tiefenbach Gletscherne.

Man kan få mange uforglemmelige bjergoplevelser i Sölden området. Der er flere guidede ture, men man kan også planlægge ture selv. Området byder på store muligheder for mountainbikere, der er flere spændende ruter.

Vinter:

Ölztal skiområdet:

Med 6 skiområder, 356 pistekilometer og 90 lifte og svævebaner er området et velbesøgt skiområde. Dertil kommer skidestinationerne Sölden og Obergurgl/Hochgurgl, Hochoetz-Kühtal, Niedertal, Gries og Vent.Områderne udbygger pister og liftanlæg løbende.

Skiområdet Sölden:

Sölden er et af de mest kendte skibyer grundet det store udbud af pister, der altid er vedligeholdt. Der er 31 moderne lifte og svævebaner, så man let og hurtigt kan nå frem til bestemmelsesstedet.

Winterworld Glacier World

Beliggenhed 1.377-3.250 meter. 2 gletscher områder. 31 moderne lifter. Forbindelse mellem skiområderne.

Gaislachkogl ( 3.058 meter) med udsigtsplatform. Schwarne Schneide ( 3.340 meter) med panorama udsigt

Snowpark : Giggijoch
Klik for at vise kortet