{{filter.label}}

Ferie i Portoferraio

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

-----------------------------------------------------Ca 30% af vore ferieboliger på Elba er på forespørgsel og kan ikke bookes direkte. Send os en e-mail og vi svarer indefor 24 timer, om den valgte feriebolig er ledig

-----------------------------------------------------

I Portoferraio, Elbas hovedstad, bor størstedelen af øens indbyggere. Det er i byens havn, der er anlægsplads for færgen fra fastlandet.

Strande: Ved badebugten i Portoferraio kan man bade i det klare vand. Mod vest ligger strandene Spiaggia Le Ghiaie, Le Viste og La Paduelle

Seværdigheder: Den gamle bydel med smalle trappegader stammer helt tilbage fra Medici slægten. Havnepromenaden er også en tur værd, der er små butikker, man kan slappe af og nyde lækker mad eller få sig en drink på en bar.

På landtangen ved indgangen til havnen ligger Fortezza Linquetta med et arkæologisk museum. I nærheden af fyrtårnet ligger den beboede Forte Stella og i den nye bydel ligger Forte del Falcone, herfra har man en fantastisk udsigt over den gamle bydel og kysten og endelig er der Villa Mulini.

Der er marked hver dag i markedshallen
Klik for at vise kortet