{{filter.label}}

Sommerhuse på Bornholm

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Øen Bornholm ligger i Østersøen , den bliver kaldt Østersøens perle eller solskinsøen. Der er mange sommerhuse og ferielejligheder på øen, med et af de steder som base ville man let kunne komme rundt på øen, enten på cykel eller med bus.

Bornholm er en klippeø, klipperne går stejlt ned mod havet, men der er også mange dejlige sandstrande

Bornholms er kendt for sine mange byer med små hyggelige velbevarede huse, sine rundkirker og mange oplevelses muligheder for hele familien.

Øen er også kendt for sine røgerier, de bornholmske sild er et specialitet, som kan købeds mange steder, og man kan enten tage dem med hjem , eller nyde dem på bænkene udenfor.

Bornholm er også kendt for mange andre specialiteter, lakrids, is, suppe og kødvarer.

Udflugstmål:

Ertholmene er en lille øgruppe der ligger lidt nordøst for Bornholm. Øgruppen består af Christiansø og Frederiksø, samt fuglereservatet Græsholmene. Man bevæger sig nærmest rundt på et lille stykke historie. Efter Danmark havde mistet Skåne, Halland og Blekinge, fandt Chr. 5. ( 1670-1699), det nødvendigt at kontrollere den svenske flåde i Østersøen. Her byggede han fæstningen Christiansø. På Christiansø Storetårn og Lilletårn på Frederksø, det var noget imponerede bygningsværker med en stor ringmur der vendte ud mod havet. I 1855 blev fæstningen nedlagt men den ligger der endnu og fortæller om et stykke dansk kulturhistorie.

I dag fungerer Christiansø som et velfungerende civilsamfund med ca. 100 beboere, der er f.eks bibliotek, posthus og skole, samt købmand og gæstgiveri.Øen har også sit eget rednings væsen, el og vandværk

Klik for at vise kortet