{{filter.label}}

Sommerhuse på Fyn

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

6. Bemærk indtil 50 dage før ankomst kan huset/ferielejligheden afbestilles mod at betale 15% af den samlede pris ( gælder kun on-line bookinger)

-----------------------------------------------------

Hvis man ser på et kort over hele Danmark, kan man se at øen Fyn ligger i hjertet af Danmark, mellem Jylland og Sjælland og den er forbundet med henholdsvis Lillebæltsbroen og Storebæltsbroen.

Fyen bliver kaldt " Danmarks have ". Mod nord er landskabet fladt og mod syd er landet mere kuperet, der er også større bakker. Prøv at køre en tur gennem det smukke fynske landskab og de de storslående herregårds landskaber med brede alleer, store marker og skove. På turen passere man også de mindre krogede veje med læhegnene og de duftende syrener om foråret.Når man kommer igennem de mange små landsbyer, med de små huse og de blomstrende haver, kan man stoppe og kigge i en af de små boder der ofte står ud til vejen. Der kan man købe årstidens grøntsager, frugter og bær. Prøv at forstil dig at du står ved sådan en bod, har købt en bakke friske røde bær, forså lidt efter, at smage på de saftfulde røde bær.

Hvis de er ved at planlægge sommerens cykelferie, så er her en ide til, hvor den skal gå hen. Til Fyn, hvor der er ialt 1.200 km cykelruter. Så kan du vælge den rute der passer til dig. Du kan også tage på cykeltur på de mange små øer der ligge i havet rundt om Fyn. Flere af øerne er beboet og der små fine cykelveje.

Hvis du derimod har lyst til at vandre kan du f.eks vælge Ø havsstien der med sine 220 km er Danmarks længste vandrerute. Hele turen er opdelt i delstrækninger, undervejs er der opsat skilte, så du kan læse om hvilke seværdigheder der er undervejs.

De 7 Ruter:

1. Falsled, Svanninge Bakker, Faaborg, Fjællebroen

2. Fjællebroen, Egebjerg Bakker, Svendborg

3. Svendborg, Broholm, Lundeborg

4. Svendborg, Tåsinge, Siø, Rudkøbing

5. Lohals, Tranekær,Stengade Strand

6. Stengade Strand, Rudkøbing, Henninge Nor

7. Marstal, Ærøskøbing, Søby

Hvis du vil på vandreferie på Øhavsstien er der overnatninger undervejs. Du kan også vælge at købe færdigpakkede ture med baggage transport

Der er også mange andre oplevelses muligheder. Øens største by er Odense, som forøvrigt også er Danmarks 3. største by.

Hvis man holder ferie i et sommerhus på Fyn, vil en udflugt til Odense være en rigtig god ide. Der er mange seværdigheder for både børn og voksne.

Zoologisk Have:

Oplev en helt særlig have med dyr fra hele verden. Her e plads til både leg og læring. Zoologisk Have er åbent hele året.

Jernbanemuseet:

I en gammel remise bygning lige midt i Odense kan du opleve jernbanens historie. På de 21 spor holder vogne og lokomotiver. Kom helt ind i den gamle kongelige togvogn eller prøv at sætte dig ind i en 1. klasses vogn og eller i en med træsæder i 2. Etager. Leg lokomotivfører når du står i førerhuset på et damplokomotiv fra 1954.
Desuden er der udstillinger bl.a om H.C. Andersens togrejser

Den Fynbske Landsby:

På et stort område er der opført et antal huse og gårde , der alle har stået i en landsby på Fyn. Når du træder ind på området er du pludselig tilbage i 1800 tallets Danmark. En vigtig del af landsbyens historie bliver gjort levende fordi et antal personer spiller rollen fra dengang.

I den gamle Sortebro Kro er der indrettet en gammel krostue, hvor du kn købe kaffe og kage

H.C. Andersens Hus:

Dette er huset hvor en af Danmarks største digtere blev født i 1805. Huset har været åben siden 1980. Der er udstillet møbler og andre ejendele som har tilhørt digteren

De mange andre byer såvel inde i landet som langs med den lange kyststrækning har mange seværdigheder og fortæller især historie og udviklingen.

Det er ikke kun i byerne du kan opleve spændende seværdigheder, de ligger spredt ud over hele øen.
En af de mest kendte er Egeskov Slot. Slottet er ejet af Greve Ahlefeldt og hans familie og de bor på slottet. Men man kan komme ind og se slottet. Der er mange oplevelser for børn. Bl.a Titanias Palads ( et dukkehus), veteranbiler,den store labyrint, legeplads eller find Alfedronningen i et af de udsmykkede værelser.
Egeskov slot er meget velbevaret,en af de smukkeste vandborge og det ligger i en utrolig smuk park, med mange smukke planter. Der er restaurant, men du må gerne medbringe en madkurv. For et besøg på Egeskov er absolut en tur der let kan tage hele dagen.

Valdemar Slot:

Valdemar Slot ligger på den lille ø Tåsinge i et sydfynske øhav. Det er en imponerende bygning. Når du træder ind af slottets hoveddør træder du ind i historien med prinser, prinsesser, grever og baronesser. Her har du chancen for at udforske slottets mange rum. Det er den samme familie, der har ejet slottet gennem 12 generationer.

I dag fungerer slottet som museum og det er en nydelse, at gå rundt i slottets sale og gemakker med de mange kulturgenstande. Slottet hr egen kirke. Her kan du opleve et rigtigt eventyr bryllup, der kan også arrangeres fester på slottet

Slottets historie:

Det var Chr. IV der byggede slottet til sin søn Valdemar Christian. Slottet blev beskadiget under den svenske krig 1658-1660. Søhelten Niels Juel sørgede for at slottet ikke endte som en ruin. Niels Juels sønnesøn byggende staldlængerne, den lille pavillon ned til stranden, samt planlagde anlæggelse af parken med søen.

Man åbnede slottet for gæster i 1974. Valdemar Slot ligger i en lille bugt med udsigt over det sydfynske øhav. Man kan sejle ud til slottet fra Svendborg

Strande på Fyn og øerne:

Christiansminde: med udsigt over Svendborgsund. Det er en dejlig strand med badebro

Hasmark Strand: En flere kilometer lang strand der strækker sig fra Enebærodde mod øst og til Jørgensø mod vest. Vandet er lavt og derfor egnet for børn

Nordstranden i Kerteminde: Meget populær strand for hele familien

Vesterstrand på Ærø: Ærøs bedste badestrand

Fyns badestrand ved Nyborg: dejlig sandstrand. Vandet bliver hurtigt dybt, vandet er rent. Livredder ved stranden i sommerperioden

Ristinge Strand på Langeland: Langelands mest populære strand

Bogense Søbad: Det ligger ved havnen

Drejet ved Faaborg: Drejet ligger i Dyreborg et idyllisk sted med strand og skov

Vejlby Fed ved Middelfart: Perfekt til børnefamilier. Lække strand med lavt vand

Feddet ved Assens: Denne strand ligger i en bugt ud mod Lillebælt. Stranden er 430 meter lang, nogle steder lavt vand med sand. Vær opmærksom på at store bølger kan forekomme
2 regioner i Sommerhuse på Fyn. Vis alle

Klik for at vise kortet