{{filter.label}}

Book en Feriebolig ved den toscanske kyst

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

Ca 10% af vore ferieboliger er på forespørgsel og kan ikke bookes direkte. Send os en e-mail og vi svarer indefor 24 timer, om den valgte feriebolig er ledig

-----------------------------------------------------Den toscanske kyst. Den del af kysten , der hedder etruskerkysten , strækker sig fra Livorno til Piombino

Der er et stort udbud af forskellige ferieboliger i det område. Så har man mulighed for at nyde alle muligheder der er ved de kilometerlange strande. Badning og alle former for vandsport.

Men der ligger også en lang række charmerende byer langs med kysten ( disse byer er blevet beskrevet særskilt)

Fra Livorno til Piombino varierer kysten fra fin sandstrand til klippestrand. Alle strande er rene og vandet er krystalklart.

Omkring Piombino og til Baratti er der strande og områder med pinjeskove. Det er også her man finder byen Follonica.

Maremmakysten er klippestrande mod nord , i den sydlige del er der lange sandstrande. I dette område ligger Massa Marittima, Orbetello, Maremmaparken er bestemt et besøg værd

Man skal ikke holde ferie ved den toscanske kyst uden også at besøge de øer der ligger ud for kysten mod syd. Det er øerne Elba, Giglio, Gorgona og Giannutri alle beskyttet og samlet i Toscana Archipelago Nationbal parken.

Giglio , Pianosa og Giannuti kan nås med færge fra Porto Santo Stefano. Øen Elba kan man sejle til fra Piombino og Capraia.

De Toscanske Archpelago Nationalparker har en vegetation der er typisk for middelhavsområdet og flora og fauna er meget varieret og et smukt farvetæppe. I de områder kan feriegæsterne få en særlig naturoplevelse, men det er også et sted man kan finde ro.

Klik for at vise kortet