{{filter.label}}

Sommerhuse i Blåvand

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

6. Bemærk indtil 50 dage før ankomst kan huset/ferielejligheden afbestilles mod at betale 15% af den samlede pris ( gælder kun on-line bookinger)

----------------------------------------------------

Blåvand ligger ved den jyske vestkyst. Det er et ferieområde med mange sommerhuse og ferielejligheder, der er en skøn strand og mange aktivitets muligheder for hele familien. Det er forøvrigt her Danmarks vestligste punkt ligger.

Aktiviteter:

Hvis I vil udforske Blåvand og omegnens natur kan i vandre, cykle eller ride. Desuden er der flere mountainbike ruter, der er minigolfbaner, bowlingbaner og wellnesscentre.

Der er også aktiviteter der vil interessere børnene en lille zoo, indendørs legeland, mulighed for at støbe lys eller lave bolcher.

Indkøbsmuligheder:

I Blåvand er udvalget af butikker stort: dagligvare butikker samt modebutikker, sko, sportstøj, isbutikker, bolchebutik, ravbutik og brugskunst

Seværdigheder:

Blåvand fyr hvorfra der er en vidunderlig udsigt ud over Blåvand og Vesterhavet

Bunkeren Tirpirz som i dag er museum

Seværdigheder i omegnen: Varde ( 30 km) hvor man kan se minibyen med bygninger fra det gamle Varde

Skt. Jacobi Kirke der ligger på torvet

Esbjerg ( 40 km): fiskeri og søfartsmuseet, Esbjerg Rådhus, Gågaden som er Danmarks længste gågade med et stort udvalg af forretninger. Musikhuset, Mennesker ved havet ( de 4 hvide statuer som skuer ud over havet)

Ribe( 70 km): Danmarks ældste by:

Gader med smukke gamle huse, Ribe domkirke på torvet, man kan komme op i det 47 meter høje tårn hvorfra der er en fantastisk udsigt, især i klart vejre vil man kunne se en del af vest og sydjylland.

Legoland: Jyllands mest besøgte turistattraktion. En stor park med aktiviteter og udstillinger, der alle har relation til Legoklodserne
Klik for at vise kortet