{{filter.label}}

Ferieboliger i Brignoles

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Lige i nærheden af Cote d'Azurs grænse ligger den lille by Brignoles. Man kan nærmest betegne byen som en by i " tornerosesøvn", her er der ro i hele byen. Men hvis du går en tur i byen kan de se pragtfulde gamle bygninger der viser tilbage til fortiden og historien

Lidt historie: det var især i middelalderen at byen havde betydning for regionen. Nogen af de spor der er tilbage er bymuren og nogle bygningsværker. Hvis du vil se et romersk bygningsværk skal du besøge Saintveaur kirken som er det mest betydningsfulde i byen.

Seværdigheder:

I den historiske bydel er det især den århundrede gamle bymur.
Saint Saveuar kirken er et stort og smukt bygningsværk fra den romerske byggekultur i det 12. århundrede. I nærheden af kirken ligger en anden pragtbygning palais de Comtes de Provence.
Gå også en tur rundt i den gamle bydels snørklede smalle gader og mærk den særlige atmosfære, men tag dig også tid til at nyde en drink på et af områdets barer.
Selvom byen hører til en af de stille områder ved middelhavs kysten skal man ikke overse de særlige oplevelser. De blomstrende områder med skønne sommerblomster samt de duftende lavendelmarker. Byen er også kendt for at være sanger og skuespillerens Jean Baptiste Mauriers fødeby.

Arrangementer:

Onsdag og lørdag forvandles den lille by, stilheden brydes, for da er der nemlig marked i Brignoles. Handlende strømmer til og stiller deres boder op. Der kan du køne særlige souvenirs, pølser med krydderurter, tøj, sko, lys, honning, specialiteter fra Provence, ja kort sagt et broget udvalg. Der er livlig aktiviteter mellem de små boder og snakken går mellem de fremmødte

Udflugter:

Brignoleser et godt sted at bo, hvis du vil på udflugter i omegnen. Nice og Toulon ligger ikke langt fra Brignoles. Eller en dagsudflugt til San Remo og Monaco

Hvis du gerne vil opleve naturen er der en mulighed i baglandets bjerge. Der er mulighed for vandreture i det vildtvoksende naturområde, der er også naturparker i området tillige med en kølig flod.
Klik for at vise kortet