{{filter.label}}

Villaer in Arezzo området

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------Toscana er et kendt og elsket feriemål for mennesker verden over. Men regionen er stor og de oplevelser man kan få er meget forskellige fra provins til provins. Det vil være en god ide at vælge et område ud.

Byen Arezzo: Arezzos gamle bydel er en særlig oplevelse, der er flotte bygningsværker. Medici slægtens fæstning, domkirken og Diöze museet, det arkæologiske museum kan via udgravninger bevise, at byens historie går tilbage til etruskertiden.

Hvis man er interesseret i middelalderkunst og moderne kunst, kan man finde eksempler på stadsmuseet, der udstiller antikviteter fra middelalderne frem til det sidste århundrede.

Piazza Grande er byens midtpunkt, pladsen er omgivet af værdifulde bygninger f.eks. tårn fra middelalderne og arkaden von Vasari som er fra renaissancen.

Arezzo er kendt for sin guldsmedekunst og sine antikviteter, hvilket man kan opleve på en tur gennem byen, men det er bestemt de mange bygningsværker der præger bybilledet. Nævnes skal også Casa Vasaris fødehjem, der i dag er museum.

Basilicaen San Francesco, hvor man kan få et klart indtryk af store maleres kunstværker fra 15. århundrede.

I Arezzo afholdes marked af forskellig art, særlig kendt er antikmarkeder, men der er også marked for fødevarer og tøj.'

Omegnen: områderne Casetino, Valderno, Valtiberina og Val di Chiana har hver især spændende landskaber og seværdigheder, der er gode udflugtsmål.

Casentino dalen er omgivet af høje med gamle skove. Det er i dette område, at man kan fåsig en særlig naturoplevelse, nemlig nationaparken Monte Falterona og Campigna samt 2 religiøse byer. Kikren La Verna og klosteret Camaldoli.

Valdernodalen er kendt for sine storslåede landskaber med panoramaer med kisel og sandslugter.

Val di Chiana er et bjergområde, men høje og dale, og i det område ligger Monte San Sanvino og Cortona som gemmer på mange kunstskatte. I den del der ligger mod grænsen, finder man det smukke uberørte landskab i Tiberdalen med borge, kirker og middelalderlandsbyerne Anghiari og Sansepolco

Områderne omkring Arezzo har været hjemsted for mange store kunstnere. I det store område omkring Arezzo kam man altså får mage gode oplevelser, det gælder naturen, kunst, kultur og arkitektur gennem flere tidsaldre.

Maden: det toscanske køkken er kendt over hele verden. OPskrifterne hører til de gaml traditioner og hver egn har sin specialitet og der bliver brugt lokale råvarer af høj kvalitet.

Typiske toscanske produkter: olivenolie og vin. Der produceres talrige vine af bedste kvalitet. De mest solge vine er Chianti, Cortona og Valdichiana. Til et festmåltid hører et glas Vino Santo, der serveres søde kager, men i de senere år også til bestemte ostesorter.
Klik for at vise kortet