{{filter.label}}

Villaer in Arezzo området

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Arezzo området har en smuk og varieret natur. Lige fra de vidtstrakte skove og bakkerne i Casetino området, og over Val di chiana dalen med bakker og dalene ned mod byen Cortona, og over mod Pratomagno og de mange natur bekyttelsesområder som man finder i dette område.

Arezzo er kendt som guldsmedenes by, hvor der næsten er en guldsmedeforretning på hvert gadehjørne. Desuden er der mange antikvitetesforretninger som er spændende at kigge på.

I den gamle bydel kan man betragte Medici fæstningen og domkirken, desuden er der en arkæologisk museum og et museum for middelalder og moderne kunst

Hvis man er på ferie i Arezzo området omkring 20. Juni må man opleve ridderturneringen ( Giosta del Saracino) hvor de er klædt i middelalderdragter og går og rider igennem byen

Besøg også de andre byer i området. F.eks:

Monte San Savino: beliggende i Valdichiana området på en bakketop med udsigt til Esse dalen.Her er der flere interesante bygninger bla. Porto Fiorentina som huser et museum, den lille Santa Chaira kirke.
I byen skal man smage den lokale Porchetta og der er Porchetta festival 2. søndag i september

Castiglione Fiorentino: her er der spor fra etrusktertiden, og bymurene er næsten intakt, og en oplevelse er at se det underjordiske arkæologiske museum i byen. 3. søndag in juni er der palio i byen ( hestevæddeløb)