{{filter.label}}

Sommerhuse i Bogense Otterup området

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

6. Bemærk indtil 50 dage før ankomst kan huset/ferielejligheden afbestilles mod at betale 15% af den samlede pris ( gælder kun on-line bookinger)

----------------------------------------------------


Bogense er en malerisk købstad, med smukke gamle huse, en gammel havn og marina. Du vil virkelig få mange dejlige oplevelser, når du besøger byen eller evt. lejer en feriebolig i nærheden, og med den som udgangspunkt kan du rigtig udforske alle detaljer af byens seværdigheder.

Seværdigheder:

Manneken Pis er en skulptur, der er nøjagtig en kopi af originalen, der står i Bruxelles. Men statuen i Bogense har sin egen historie: I 1900 tallet fandt man et spædbarn på færgen Klakring, og da ingen ville kendes ved abrnet, som var en lille dreng.
Det blev slagter Levinsohn, der tog ham i pleje og senere adopterede hans datter drengen. Drengen hed Villum Føns og han voksede op i Bogense, senere var han nogle år i udlandet, derefter blev han konsul, men han glemte ikke Bogense, og var taknemmelig for den opvækst ha havde fået der.
I 1934 afslørede hans datter den lille statue, hvis historie mindede om konsulens.
Men Bogenses beboere var ikke begejstrede for den nøgne statue og ville gerne give ham bukser på. Man alt kan jo ændre sig, i dag er statuen meget populær blandt såvel lokalbefolkningen som turister.
Ved særlige lejligheder bliver Manneken Pis klædt på.

Havfruen Elle: Alle sejlere bliver budt velkommen til byen af havfruen Elle. Hun står for enden af molen. Statuen ser ud som hun bryder bølgerne og hun hviler armene på 2 sæler. Statuen er støbt i bronze, den er knapt 2 meter høj og vejer 209 kg. Sælerne er af marmor og vejer 30 kg hver.

Det moderne søbad: Tag dig en dukkert i Søbadet hvor du kan komme i vandet enten fra trapper eller fra badebroen. Tidligere var Søbader mest benyttet af det bedre borgerskab, men efter badet er blevet moderniseret, kan alle have de sjovt her.
Der er en lang badebro og et stykke ude i vandet ligger der en tømmerflåde, som du kan svømme ud til. Søbadet har det blå flag. Du kan også benytte en nye svømmebane ved siden af Søbadet. Til badet hører omklædningsrum, sauna samt toiletter og brusebad.

Byen: Glem ikke at gå en tur i byen, betragt de skønne huse, gå på indkøb, der er mange forretninger at vælge imellem, du kan også holde pause i en restaurant

Harrislevgaard Slot: Det er den eneste herregård du har mulighed for at kigge indenfor i den smukke gamle bygning. Første gang man hører slottet nævn var i 1231 men den hovedbygning der står i dag er fra 1606. Man siger at herregården var en sørøverborg, da vandet i tidligere tider lå helt tæt på gården.
Man har passet godt på herregården, den er blevet holdt ved lige op gennem årene. Så gå en tur i de smukke sale med smukke møbler, antikviteter og mange spændende små ting.Inde fra slottets sale kan du også få et kig ud til have, hvor påfugle spankulerer rundt. Riddelsalen på 400 kvm. er den største i privateje i Danmark.
I middelalder kælderen der er bygget før den nuværende bygning. Her kan du se smukke hvælvinger og den rummer også slottets store imponerende køkken.
Du kan også leje slottet til f.eks bryllup, møder og store middage

Gyldensteen Strand: Det er et stort naturområde som ligger i nærheden af Bogense. Der kan du se søer, laguner, udsigt til havet, vandre stier og fugletårne. Der er mange fugle og dyr i området.
Det er et område med en interessant historie. I 1800 tallet blev Gyldenstrand inddæmmet og i stedet for havbund blev den nu landbrugsjord, men i 2014 strømmede vandet ind da digerne blev fjernet fra kysten nær Bogense, det var et større naturgenopretnings projekt der blev sat i gang.
Du skulle gå en tur i det naturskønne område. Benyt vandrestierne og nyd området fra et af de 3 fugletårne, måske kan du få øje på en havørn eller en sæl der soler sig på en sten ved vandet.
Det ville være en god ide at tage madkurven med der er områder maned borde og bænke,hvor man kan slappe af efter gåturen
Klik for at vise kortet