{{filter.label}}

Villaer i Figline Valdarno

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

-----------------------------------------------------


Den lille by Figline Valdarno blev grundlagt i det 12. århundrede. Byen er omgivet af en smuk natur og nede i byen kan man få kulturelle oplevelser. Byen har en central beliggende hvis man vil på tur til Siena, Firenze og Arezzo. Byen har mange gastronomiske tilbud og gode indkøbsmuligheder.

Seværdigheder:

Den vigtigste kulturelle seværdighed er Korset Oratorium, der kan ses i kirken på Piazza Marsilio Ficino.

Museo dell Arte, hvor man kam opleve regionens kunsthistorie.

I byens hjerte på piazza Marsilio Ficino er der talrige cafeer og restauranter, det gør pladsen til aftenenes midtpunkt. I nærheden af torvet er der små gader med butikker der sælger kunsthåndværk og tøj samt souvenirs.

Fritidstilbud i Figline Valdarno:

Vandre , cykel og rideture i den omkring liggende natur.Oppe over byen er der større fritidscentre, ferieboliger og campingpladser hvor der er barer, discoteker og swimmingpools.

I nærheden af Figline Valdarno finder man Fattoria Casagrande . Her kan man i middelalderlige omgivelser smage regionale specialiteter og dertil drikke fremragende vine.

Udflugter: der er mange små historiske byer i omegnen. Men også dagsture til Firenze, Siena og Arezzo er muligt. Besøg på de mange vingårde i området er også en mulighed.
Klik for at vise kortet