{{filter.label}}

Sommerhuse i Svendborg området

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

6. Bemærk indtil 50 dage før ankomst kan huset/ferielejligheden afbestilles mod at betale 15% af den samlede pris ( gælder kun on-line bookinger)

----------------------------------------------------

Byen Svendborg ligger i den sydlige del af Fyn. Svendborg er en livlig by med mange arrangementer , museer og smuk natur. Og en gågade med mange butikker, cafeer og restauranter. I Svendborg havn er der livlig trafik. Der afgår færge ud til øerne i det sydfynske øhav.

Der er også mulighed for at sejle en tur med veteranskibet MS Helge. Den sejler langs kysten fra skibet har man en flot udsigt til naturen, de smukke huse, strande og små havne. Man kan tage en rundtur på 2 timer, man kan også vælge at stå af undervejs, skibet anløber Svendborg, Vindebyøre, Christiansminde, Troense, Grasten og Valdemar Slot. Udenfor sejlplanen er det muligt at leje hele båden til private arrangementer. Det er en 2 timers tur.

Hvis du planlægger en aktiv ferie er Svendborg den helt rigtige base, hvis du vil sejle , surfe. fiske eller ro i kajak

Udflugter:
Egebjerg Mølle: Ca. 10 kilometer fra Svendborg ligger Egebjerg Mølle, den er meget gammel.I dag er der formidlingscenter i møllen. Møllehatten er noget speciel, da den skulle udskiftes satte man en helt anden møllehat på, den er faktisk en kæmpestor prisme. Det bevirker at man ra toppen har en flot udsigt og Sydfyn og øhavet. I den øvrige del af møllen kan man se udstillinger om det sydfynske landskab. En god inspiration til at tage på tur på egen hånd

Du kan også låne lup, net og kompas så du er godt rustet til at gå en tur i Egebjerg bakker, en meget smuk natur. Tag en picnickurv med og nyd frokosten i det dejlige område.

Gorilla Park: Nogle få kilometer fra Egebjerg Bakker, ligger Gorilla Pak, som er en klatrepark. Der er 8 forskellige baner i forskellige sværhedsgrader, klatre erfaring er ikke nødvendig. Desuden er der dygtige instruktører der hjælper dig og din familie. Hvis du har brug for en pause, kan du kigge indenfor i den lille cafe.

Naturama i Svendborg: i et naturteater kan du komme hel tæt på elge, moskusokser, hvalskeletter og fugle. Prøv at løse opgaver, klæd dig ud eller ro om kap med isbjørne. En meget lærerig og spændende oplevelse.

Thurø Minigolfbane: Tag på udflugt til Thurø med den fine badestrand Smørmosen. Der er også en rigtig sjov oplevelse for hele familien. Der er mange udfoldelses muligheder bl.a minigolf stort område med aktiviteter for alle aldre, legeplads, hoppepude, stang tennisbane, stylter m.m.

Broholm Slot:Prøv at bo på Broholm Slot og vær med til at fiske havørreder. De lokale folk har kendskab til forholdene på kysten og dine muligheder for at få fangst og unikke oplevelser er store. Du kan også være med til at fange gedder i voldgraven

Blue Rock Fiskepark: her finder du lækre bjælkehytter med alt moderne udstyr. Der er 2 store søer beliggende i dybe bakkedale, hvor du altid kan finde gode pladser.

Drejø: Drejå er en af de mindste øer i det sydfynske øhav, den er blot 5 km lang og 2 km bred. Man kunne måske godt tænke, der kan der ikke være noget særligt at se. Men lad os gå en tur på øen til fods f.eks på de 2 afmærkede naturstier og kom helt tæt på naturen, hvis du er heldig kan du se hvide dådyr, som findes på øen.
Desuden kan du overnatte i sheltere, det er primitivt, men du er i nær kontakt med naturen. Hvis du får brug for lidt proviant, kan du få det mest basale hos øens eneste købmand. Hvis du går rundt på øen kan du opleve charmerende landsby idyl med gamle bindingsværks huse og gårde. Men efter en bybrand i 1942 blev der bygget en del nyere huse som står i dag.
Om aftenen er der et helt særligt lys, en god måde at slutte dagen af på, er en aftentur rundt på øen. Til slut skal du vide at man kam sejle il Drejø fra Svendborg.

Hjortø:

Hvis du har en ferie, hvo du bare vil slappe totalt af, eller hvis du er naturelsker. Så skal du tage til en af de mindste øer i det sydfynske øhav. Det er Hjortø der ligger midt mellem Drejø og Tåsinge. Øen er en km2 stor og der bor kun 7 fastboende. Der er ingen butikker og spisesteder-. Der afgår en lille færge fra Svendborg til Hjortø 2 gange daglig, sejltid ca. 1 time. Hvis du selv har båd kan du sejel derud. Der er en del fritidshuse på øen og de har et tæt samarbejde med de fastboende. Alle passer godt på øen. De fastboende ejer øens forsamlingshus i fælleskab, ligesom de i fælleskab hvert år vælger en oldermand, som fungerer som formand for de praktiske ting. For naturelskere er Hjortø et eldorado.Der er et rigt plante og dyreliv. Folk på øen kan nævne ca 100 fuglearter, det er bl.a havørn, gærdesmutte og i nogle perioder kan man se store flokke af bramgæs. Hvis du passerer et vandhul kan du være heldig at høre klokkefrøen.
Også indenfor planteriget er der et væld af sjældne blomster, da naturen er vild, kan du gå en tur og plukke et smuk buket hvide blomster og på din tur rundt på øen ha du udsigt til vandet.
Hvis du vil have en svømmetur finder du den bedste badestrand ved dn gamle mølle

Skarø:

Hvis du holder ferie i Svendborg eller på en ø i det sydfynske øhav, er her et godt forslag til en endagsudflugt. Med færge fra Svendborg kan du sejle ud til Skarø. Det er en lille ø på ca. 2 km2 hvor der bor omkring 30 personer. Du kan hurtigt bruge dagen til at udforske den fantastiske natur, du kan let komme omkring på øen enten til fods eller på cykel via anlagte stier , desuden er der mange trampestier, der går gennem marker og skove, på din vej kan du holde pause ved en af de mange kaffepladser, eller du kan også smutte forbi iscafeen og smage den kendte Skarø is, som fås i mange variationer.

Der er et meget rigt dyreliv på Skarø. Du kan opleve vadefugle , de yngler på Revet, Skarø Odde og Kalveodde, tag lige en kikkert med. Men i tiden 1. Marts til 15. Juli skal du passe på ikke at forstyrre fuglene, i denne periode yngler fuglene. Revet og Kalveodde er standenge, det er en helt speciel naturoplevelse. Hvis du nu tænker, jeg vil gerne blive på øen et par dage for at udforske den vidunderlige ø og dens natur, så er der mulighed for at overnatte i et telt eller en shelter. Shelterne står nær havet og havnen, så der er bade og toiletforhold. Når du besøger Skarø skulle du besøge kirken, den ligge på et af øens højeste punkter, hvorfra udsigten er fantastisk

Thurø:

Den hesteskoformede ø Thurø er forbundet med Svendborg med en bruo. Øen er 7,5 km2 stor og der bor ca 3.500 persone. En stor del af øen er beboelses kvarterer , men der er også søfartsidyl, skove, strand og frugtplantager. Hvis du gerne vil bade er mulighederne der. På østkysten ligger Smørmose Strand og der er en 40 meter lang badebro. Området omkring stranden byder på aktiviteter som boldspil og minigolf.
Gambøt Lystbådehavn er en naturskabt havn, ved havnen ligger små sorte fiskerhuse. Hvis du fortsætter fra lystbådehavnen længere ud kan du følge strandpromenaden til Blåby

Tåsinge:

Tåsinge forbindes af mange med historien om Sixten Sparre og Elvira Madigan. Men den 70 km2 store ø er meget mere end det. Tåsinge er forbundet med Fyn ved Svendborg via Svendborgsundbroen og mod syd via en dæmning til Siø. Når du er på Tåsinge er der nogle steder du skal besøge.
Det smukke Valdemar Slot bygget af Christian IV og Troense med charmerende landsby idyl med gamle bindingsværkshuse. Kig også forbi Vindeby med naturområdet Skansen, her kan du gå gennem åbne græsarealer. Man kan også nyde udsigten over Svendborgsund. Hvis du gerne vil bevæge dig lidt op i højderne kan du besøge Bregninge Bakker med øens højeste punkt
Klik for at vise kortet