{{filter.label}}

Skønne ferieboliger i Perugia området

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Byen Perugia er Umbriens hovedstad. Den er grundlagt af etruskerne i det 6. århundrede. Byen ligger ca. 500 meter over havets overflade. Den gamle bydel er omgivet af 2 bymure. Den yderste er fra middelalderen og den kan man se noget af bl.a. Cassero di Porta sant Angelo. Inderst ligger muren fra etruskertiden, den er lavet af store stenblokke.

Desværre er der kun få seværdigheder tilbage fra etruskertiden. Men i byens centrum er der fine spor fra middelalderen. Hvis man går igennem Porta D´San Petro kan man se basilikaen San Domenico i hvilken der er værdifulde statuer af lokale kunstnere. I det nærliggende kloster er der et arkæologisk museum med fund fra stenalderen og bronzealderen.

Piazza Matteotti hvis gamle navn var Sopramuro. På pladsen ligger bygningen af det gamle universitet fra det IV århundrede og Palazzo del Capitano del Popolo. Ikke langt herfra ligger Piazza IV Novembre, som er byens kulturelle centrum med Fontana Maggio. Her ligger også Palazzo dei Priori der blev bygget mellem det 13. og 14.århundrede, det fungerer som Umbriens nationalgalleri med Umbriens største malerisamling.

I byen sydlige ende går der en rulletrappe gennem Rocca Plinas underjordiske hvælvinger, en meget interessant oplevelse. Fra den sidste rulletrappe træder man direkte ud på Corso Vanucci, en stor moderne gå gade med elegante forretninger, der sælger mærkevarer fra hele verden, der er også fine restauranter og hyggelige cafeer

Hvis man kører en tur i i omegnen af Perugia, kan man opleve et vidunderligt landskab. Som mange steder i Umbrien, ser man kirker og klostre og nogle af disse veje er også blevet fulgt af den hellige FRanz og den hellige Clara. På vejen kan man se Assisi som ligger på en terrasse på siden af Monte Subasio
Klik for at vise kortet