{{filter.label}}

Ferielejligheder i Bibione. Book nu til ferien i 2023

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Bemærk: i Bibione er ankomst og afrejsedag lørdag, søndag eller mandag i højsæsonen ( juni-september)Bibione ligger ved Adriaterhavets kyst, og har en fremragende badestrand som er mellem 250 og 450 meter bred. Her kan I opleve en behagelig, aktiv og afslappende ferie. Italia Villas tilbyder altid gode ferieboliger i Bibione. Se udvalget her på siden.

En ferielejlighed i Bibione som fast base


Bibione er et virkelig godt sted for børnefamilier og desuden et godt udgangspunkt for dagsture ind i det Italien, der ligger i Bibiones umiddelbare nærhed. Vil I væk fra den sædvanlige turiststrøm, kan vi anbefale en tur langs grænsen til Slovenien og i den forbindelse er et besøg i Trieste oplagt. På denne tur kører I gennem et bakket landskab, der er meget varieret med bl.a. mange vinmarker, hvorfra der fremstilles gode, rige vine.

Middelalderbyen Cividale er bestemt også et besøg værd. Byen har en smuk beliggenhed, og det er virkelig dejligt at gå en tur i de snævre gader. Floden Natisone snor sig gennem midtbyen, der forbindes af "Djævlebroen". Byen Udine er også et besøg værd. Mest kendt er måske byens fodboldhold Udinese, hvor flere danskere – blandt andre landsholdsspillerne Thomas Helveg og Martin Jørgensen – har spillet.

Book feriebolig i Bibione området her


Omkring 1600 tallet skabte venetianerne byen Palmanova Denne forretningsby har en stjerneformet vold med 9 bastioner, som tidligere var et forsvar mod østfronten. Voldene er stadig intakt og er en oplevelse i sig selv. 22 kilometer sydvest for Udine finder I Villa Manin som er Venedigs sidste dages sommerpalads og park. Her afholdes koncerter og særudstillinger om sommeren.

Så vil I prøve et sted ud over det sædvanlige i Italien, er det om at få booket en bolig, f.eks. en ferielejlighed, i Bibione og glæd jer så til en uforglemmelig ferie.
4 regioner i Ferielejligheder i Bibione. Book nu til ferien i 2023. Vis alle

Klik for at vise kortet