{{filter.label}}

Ferielejligheder i Lido di Jesolo

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Den skønne by Jesolo ligger på den smalle tange i lagunen ud for Venezia i Piaves munding. Når man hører ordet Jesolo tænker man først på badeferie. Det er der også mulighed for på den 15 km lange strand, Lido di Jesolo. Man har også mange andre muligheder. Der er en fodgængerzone med butikker, barer og restauranter. Hvis man vil være aktiv i ferien kan man, ud over vandsport, dyrke tennis, fodbold, volleyball, golf, ridning og cykling.

Seværdigheder i omegnen: Pinjeskov med et meget stort grundstylkke med udgravninger fra tiden før Kristus. Man kan se rester af bygninger. Genstandene fra udgravningerne kan ses på bymuseet.

Det vil være oplagt at udforske de nærliggende områder i lagunen ved Venezia. Først skal nævnes Adria perle, byen Eraclea. Der kan man se en uberørt pinjeskov og en mose, nævnes skal også sandtangten Laguna del Mort.

Den charmerende gamle fiskerby Caorle med en malerisk havn og en gammel bydel med pastelfarvede huse i den smalle gader

Historie: Jesolo har været kendt siden det 6. århundrede, men det er først i den 20. århundrede der blev åbnet mulighed for at anlægge hoteller og restauranter langs kysten. I 1927 hørte man betegnelsen Lido di Triviso. I 1930 blev Lido di Triviso til Lido di Jesolo. I den efterfølgende tid er området blevet særdeles attraktivt.
Klik for at vise kortet