{{filter.label}}

Ferieboliger i Cagliari

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse


-----------------------------------------------------

Cagliari er Sardiniens hovedstad. Den har alt hvad en storbyferie kan tilbyde sine feriegæster, flotte butikker, kulturtilbud, sportstilbud og for dennne hovedstad, havn og banegård få minutter fra centrum. Lufthavnen ligger i forstaden Elmas, hvorfra der er 20 minutters kørsel til bymidten.

Seværdigheder:

Den gamle bydel liger på en bakke med Bastion Sam Remy, hvorfra man har et enestående udsigt over hele byen. Adgang til bastionen kan ske via en trappe fra bymidten, turen op tager 15 minutter.

Basilica Nostra Signora di Bonaria blev oprindeligt bygget i det 13. århundrede, men senere ombygget, i dag står klokketårnet og sideskibene i original stand

Kiren Santa Restituta er det isæer krypten der er noget særligt, den stammer fra før Kristus. I den 13. århundrede var den samlingssted for de første kristne i Cagliari.

Der er flere store bygningsværker i byen. Tårnene Torre dell' Elefante fra 1307 og Torre di Pacarzio bygget i 1305. Begge kan ses i den gamle bydel. Hvor man også kan se faldporten i Elefanttårnet, den er intakt.

Byen har også nogle spændende museer. Cittadella dei Musei som omfatter flere museer, bl.a. Museo archeologico Nationale di Cagliari. I Museo del tesoro Sant Eufalai her ses romerske gravsteder , men også moderne kunst.

I Orte Botanico, den botaniske have er en oase, hvor man kan finde skygge for sol og iagttage et stort udvalg af planter fra hele verden.

Det romerske Amphiteater fra 2. århundrede før Kristus, det benyttes i dag til koncerter

Necropoli di Tuvixeddu er et gammelt gravanlæg fra 6-7 århundrede. Det er et af de største amnlæg i middelhavsområdet.

I Cagliari ligger Mercato Comunale di San Benedetto. Det er et marked i flere etager , hvor alle kan handle. Der forhandles alle formmer for fødevarer, det er friske og lækre varer der sælges. Uden for markedshallen er der boder, hvorfra der udbydes tøj, isenkram og alt hvad en husstand har brug for.

Strande:

Stranden Poetto er en 9 kilometer lang sandstrand med restauranter, barer og sportslige aktiviteter. Tæt ved hælver landtungen Sella del Diavoli.

Bag stranden er der et området hvor flamingoer holder til. Bag stranden er det muligt at benytte sig af anlagte vandre og cykelveje. Fra parkanlægget Parco Mont e Urpino , der ligger på en forhøjning, kan man nyde udsigten over Poetto.
Klik for at vise kortet