{{filter.label}}

Feriehuse i Alghero

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------


Regionen Alghero er et vidunderligt ferieområde. Det gælder både byen Alghero og omgivelserne. Den ligger helt ned til havet, et rent paradis for både den der vil holde badeferie eller for dem , hvor ferien skal have et aktivt indhold. Man kan ankomme til lufthavnen i Alghero

Byen Alghero:

Byen er enestående enten man vil bo der hele ferien, eller man vil tage på udflugter til andre steder på øen. Alghero ligger på øens nordvestlige del, der ligger mange skønne byer i omegnen. Når man ankommer til Alghero står man foran en fantastisk strand, men vinden giver også gode
muligheder for surfere.

Alghero's gamle bydel:

Hvis man vil have en fornemmelse for byens historie skal man gå en tur gennem de smalle gader og iagttage bygningsværker og måske slappe af på en restaurant, en bar eller en cafe. Fra små butikker sælges der kunsthåndværk. Byen er også kendt for sin gastronomi.

DFesuden kan man også selv tiklberede sin middag, der er rigtig gode indkøbsmuligheder, supermarkeder, markeer samt special forretninger.

Hvis man går en tur langs den gamle bymur, har man en fabelagtig udsigt over havet og til Capo Caccia. Indbyggerne stiger voldsomt i antal om sommeren, hvis man vil have mere ro, så kan man planlægge at holde sin ferie i lavsæsonen.

Capo Caccia:

Sardinien kan byde på rigtig mange seværdigheder også i Alghero's omegn. En af de store attraktioner er klippeformationen Capo Caccia. Det er et imponerende syn, at iagttage den, hvis man står ved den gamle bymur. Hvis man vil tæt på klippen kam man let nå det i bus eller bil. Capo Caccia er en kalkklippe der er ca. 200 meter dyb llige lodret ned i havet. Inde i klippen er der grotter og drypstenshuler, det mest kendte er Neptunsgrotten ( Grotta di Nettunu), hvor der er flere sale, man kan nå hulen fra Capo Caccia via en stejl trappe, man kan også sejle dertil fra Alghero.

Hvis man har en særlig interesse for disse naturfænomener kam man finde udførlig beskrivelse i bogen rundt om Sardiniens geologi.

Strande rundt om Alghero:

Det er ikke ved Alghero de fleste strande findes. Men der er strande nok til at man kan holde en dejlig badeferie. Ca. 15 minutters gang fra byens centrum finder man Lido di San Giovanni.

Strand Porto Ferro som ligger lidt længere væk fra byen er en lækker sandstrnd med klart vand

Strand Mugoni en flad strand med liggestole og restaurant

Spiaggia di Maria Pia er også en hvid sandstrand, rent vand og bag stranden vokser pinjetræer

Der ligger endnu 5 skønne strande i nærheden af Alghero

Seværdigheder i Alghero:

Katedralen Santa Maria fra 16. århundrede. Kirken er ombygget af flere gange, så den fremstår ikke i den oprindelige form.

Kirken Sant Michele og Kirken Sant Anna fra 1735. bygget i renaissance stil.

Bybilledet som sådan har et spansk eller rettere catalonsk præg, hvilket præger arkitekturen. Også det kalalanske sprog har stadig indflydelse, også dem der taler italiensk har en katalansk dialekt.

Casa Manno er et arkæologisk museum. Museo del Corallo, hvor man kan beundre de skønne koraller

I markedshallen kan man købe regionens specialiteter.

På en tur rundt i den gamle bydel passeres ca. 20 paladser

I La Ragante er der fine klatremuligheder

For ryttere er der rideudflugter, desuden er der vandre og cykelruter. Der errangeres også udflugter med båd.
Klik for at vise kortet