{{filter.label}}

Ferie i Firense

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Vil I prøve noget andet end at bo på hotel, når I skal på ferie i Toscana, så lej en feriebolig i Firenze, og lad den være jeres faste base i hele ferien. Hos Italia Villas finder I feriehuse, ferielejlighed, ferievilla m.m. til gode priser. Den lækre feriebolig får jer helt ned i gear, så ferien rigtig kan nydes.
Firenze byder på en lang perlerække af seværdigheder inden for blandt andet kunst og kultur. Oplev for eksempel kunstværker af Renæssancens tre store kunstnere Michelangelo, Rafael og Leonardo da Vinci. Læg dertil at Firenze hvert år er vært for festivaler, og har en række mærkedage, som gør byen til et naturligt samlingspunkt i Toscana.

Book en feriebolig i Firenze


Og glem ikke, at Italien er kendt for sublim mad og drikke. Her er Firenze bestemt med i toppen. Kan du lide en god cappuccino, en gelato is eller et glas iskoldt limoncello, så vil du elske Firenze og byens mange cafeer, og der er nærmest statsgaranti for, at du hverken går sulten eller tørstig i seng.

Stort udvalg af ferielejligheder hos Italia Villas


Så hvad venter du på? Find din feriebolig - for eksempel en dejlig ferielejlighed - i Firenze her på siden, og bestil den med det samme. Så er du godt på vej til at få en uforglemmelig ferie i Toscana.
1 regioner i Ferie i Firense. Vis alle