{{filter.label}}

Ferieboliger i Languedoc-Roussillon

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------Der er mange turister som besøger Frankrig hvert år. Regionen Languedoc-Roussillon er en af de vigtigste ferieområder. Det skyldes at man kan være ret sikker på at få mange solskinstimer. Det er så absolut turisme der er områdets store indkomst kilde

Vin også fremstilling af vin og fiskerihar betydning for området.

Både Languedoc-Roussillon og nabo regionen Provnce og Cote d'Azur byder på rige muligheder i naturen med spændende flora og fauna.

Der ligger også hyggelige små middelalder landsbyer i disse regioner der er værd at besøge.

Languedoc-Roussillon hører til et af Frankrigs ældste kulturlandskaber. Der er kunstværker tilbage fra antikken og romertiden, men også værker af nyere dato finder man her.

Regionen er et område med mange kontraster og et meget indbydende område. Netop her er man sikker på at få en afvekslende ferie.

Man kan nyde solen og havet ved de 180 kilometer lange sandstrande. Og smage de mange rød og hvidvine,der hører til specialiteterne i området. Der dyrkes vin i Languedoc-Roussillon på et areal på 330.000 hektar.

Hvis man har brug for lidt afveksling til badestrandene kan man besøge nogle af de mange drypstenshuler som er beliggende i regionen
4 regioner i Ferieboliger i Languedoc-Roussillon. Vis alle

Klik for at vise kortet