{{filter.label}}

Ferieboliger i Avignon

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Byen Avignon ligger lige i hjertet af Provence. Mange kender den gamle paveby hvor det flotte pavepalads stadig står i byen som et tegn fra en svunden tid. Der er også mange andre seværdigheder der fortæller byens spændende historie.

Historie: Lad os prøve at kigge lidt i historiebøgerne. I midten af det 14. århundrede oplevede byen sin blomstringstid. Indbyggertallet steg fra 6.000 til 30.000. Avignon forandrede sig fra en by styret af paven med en levestil som den hellige by. Efter 1376 erklærede Rom sig som sæde for paven.I Avignon stod det vældige pavepalads tilbage som et nationalt klenodie og byen blev et centrum for kunst og kultur. De mange pilgrimme der før valfartede til byen, blev afløst af besøgende med interesse for teater og kunst.

Og i dag er Avignon det historiske centrum for hele Cote d'Azur. Det er den paveby hvor 7 forskellige paver boede igennem 67 år

Seværdigheder:

Pavepaladset er ubetinget byens største attraktion.Det er bygget i gotisk stil og er det største palads i hele Europa. sammenlignet med andre store bygningsværker i Europa er paladset lige så stort som domkirken i Köln. Også inde i paladset er der storhed og pragt. Store sale, store kunstværker og fresker.

Saint Benezet broen , nok bedre kendt som broen i Avignon, Broen stammer fra det 12. århundrede. Krige såvel som vandstanden har slidt på broen. I dag er der stadig 22 buer tilbage som et minde fra forgangne tider.

Avignons historiske bykerne indeholder et utal af kulturelle attraktioner. Museet med en stor samling kunstværker alle skænket af kunstsamleren Yvon Lambert er absolut et besøg værd. Hvis du går en tur rundt i den gamle by kan du ikke undgå at få en klar fornemmelse af at Avignon er byen med 100% kultur. Avignon er også centrum for vin bl.a Appellation Cotes du Rhone. I nærheden vil vinkendere også fremhæve Chateauneuf de Pape

Arrangementer: Der er mange arrangementer i Avignon. I februar er der dansefestivalen Hivernales. I marts fejrer man at vinteren er slut. I marts o april musikfestivalen Festo Picho, Krist Himmelfarts dag afholdes rosenfesten. I november er der jazzfestival samt international orgelfest. De store teaterfestival er en gammel tradition og og det er en af de mest berømte i verden.

Udflugter: der er mange spændende seværigheder i Avignons omegn. Hvis du starter ved udsigtspunket Port du Gard kan du se ruiner fra gallerne og romerne, der er gotiske kirker tæt på Avignon. I Lourmarin og Ansouis er der flere slotte. I Bonnieux er er bagerimuseum. I Coustellet er der lavendelmuseum
Klik for at vise kortet