{{filter.label}}

Ferieboliger i Termini området

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Termini er den station man ankommer til med toget, når man skal besøge Rom. Der er rigtig gode transport muligheder fra stationen ind til byen.

Området omkring Termini er tidlgere blevet anset som en farlig bydel, men i dag bærer bydelen præg af smukke facader og nye beboelses områder, da der er blevet ofret millioner på at forbedre forholdene.

I Terminis nordlige del bor der håndværkere og studerende. Der er også en del hoteller hvor der bor turister

Der er 2 markeder , et lille på Via Milazzo og et større på Via Montebello hvor man kan købe frugt, grønt, pølser og brød. I området er der en del isboder bl.a.a Il Latte på Via Silvio Spavento og La Roma på Via Piave og Settembre. På Trimani on Via Goito ligger Roms ældste vinbutik

I Terminis sydlige del har man renoveret nogle bygninger , der i årevis har haft mange kinesiske butikker. Hvis du går en tur i denne sydlige del finder du på Via Bounaotti , Roscioli bageri, som har nogen af de bedste pizzaer.¨

Hvis du vil på en god restaurant, kunne du vælge Trattoria Monti. Supermarkedet Esquilino er et godt indkøbssted. Hvis du trænger til at slappe af, kunne du nyde en cocktail på Raddissons Hotels tagterrasse.

Hvis du går ca. 15 minutter når du Collosseum. Fra Piazza Vittorio kan du tage Linje A
Klik for at vise kortet