{{filter.label}}

Feriehuse på Lanzarote

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

-----------------------------------------------------

Lanzarote er den 4. største af de Kanariske øer. Lanzarote er kontrasternes ø. Der er lyse sandstrande, lava, og lavamarker, der nærmest ligner et månelandskab. Husene på øen er hvide og havet er turkis.

Cesar Manrique ( øens store kunstner) der levede fra 1919-1990, han har sat sit præg på øen med billedhugger kunst og arkitektur, uden ham havde øen ikke haft den specielle charme, som alle hans kunstværker er en stor del af.

I hver en egn på øen bliver man mindet om ham og hans kunst. Cesar Manrique har også sat sit præg på byggerier i byen, det er ham der var med til at bestemme, at ingen huse måtte være mere end 3 etager høje, alle de hvide huse, der er en stor kontrast til det mere mørke vulkanlandskab.

Seværdigheder:

Timan Fays Nationalpark:

Det kaldes også øens vulkanske hjerte. Parken har et areal på 50 km2. Det er et unikt naturområde, i området kan man se 180 plantesorter. Noget andet man kan iagttage er de såkaldte " Montanas del Fuego ". For mange år tilbage var området frugtbart landbrugsområde med små landskaber med flere landsbyer.

Men så blev 25 % af øen oversvømmet af lava og tilbage stod et uberørt månelandskab. I dag står dalen tilbage omgivet af dette uberørte månelandskab. Når solens stråler rammer netop dette område, kan man opleve en enestående kombination af farver.

Hvis mna opholder sig i Nationalpark Timanfaya en hel dag, er det en god ide, at afslutte dagen med en lækker fiskemenu på fiskerestauranten i landsbyen El Golfo. Så får man ovenikøbet en ekstra gevinst, solnedgang over øen.

En anden uforglemmelig oplevelse er det såkaldte " Islote de Hilario ", man står foran en åbning, og en guide hælder lidt vand in di denne åbning, hvor der er en udsansynlig varme, i løbet af ganske kort tid vares vandet op, der opstår en enorm kraft, der får vandet til at bevæge sig i ryk som en fontæne, der bliver skudt ud ved stor kraft.

Fondacion de Cesar Manrique:

i 1968 begyndte Manirique at bygge sit palads. Det er bygget på vulkansten. Huset ligger i en vidunderlig park med mosaikker og pool. I husets overetage er der udstillet billeder og malerier af fortrinsvis spanske kunstnere.

Via en vindeltrappe kan man komme ned under bygningen. Det man kommer ned til er noget unikt. Der er 5 helt naturlige " vulkan hulrum" , i disse hulrum er der indrettet værelser. 1 med swimmingpool, et opholds/afslapningsrum og et danseområde. De forskellige rum er forbundet med hinanden med hulegange

Jameos del Aqua:

Det er en åben hule med restaurant, swimmingpool og koncertsal. Denne såkaldte " vandhule " lavet af Cedsar Mamrique er en af øens store turistattraktioner. Der er adgang til hulen via en trætrappe og vulkansten, videre gennem et hulrum til restauranten, med musik, blomster , lys og vand. En uforglemmelig oplevelse.

Medens man nyder sit måltid kan man nyde synet af en underjordisk saltsø. Via en stentrappe kam man komme tilbage til overfladen og der får man øje på " Jameo Grande " det er en swimmingpool med klart vand, palmer og en fornemmelse af at man indånder " Det Caribiske Hav ". Videre herfra finder man en koncertsal med plads til 600 gæster.

Når man har haft denne vidunderlige oplevelse, kan man så rumme mere. Ja, glem ikke " Jardin de Cactus " en botanisk have med mere end 10.000 planter. Det er et paradis på 5.000 kvm. man går ad veje og trapper mens man kan nyde alle disse skønne planter. Dette er Cesar Manique's sidste værk før hans død i 1991.

Fritidstilbud:

Dem er der mange af. Fra dromedar stationen i Timafaya Nationalpark kan man begynde en ridetur på det store dyr, man bevæger sig rundt i sandet og man befinder sig jo i en hvis højde så udsigten over nationalparkens vilkaner er perfekt.

Hvis man interesserer sig for havets dyr, vil det være en god ide at besøge de 22 akvarier med hundredvis af forskellige fiskearter.

Til vandsports udøvere er mulighederne mange: sejlsport, dykning, svømning, jet.ski. Ved den nordlige kyst er der mulighed for kite og wind surfing. Man kan også tage på fisketur.

En særlig oplevelse er det bat dykke i den vulkanklare undervands verden og iagttage forskellige fisk og koraller.

Hvis man er til fart kan man bestille en jeeptur og køre rundt på øen en hel dag.

Vandreture på Lanzarote kan være meget interessant. Hvis man gerne vil spadsere en tur i en by er feriebyen Tequise et godt bud, blot slendre gennem de smalle gader, kigge ind i en af de små butikker eller måske nyde en rigtig specialitet tapas, prøv Cantina Tapas

Strande:

På en ferie til Lanzarote skal man naturligvis nyde solen, stranden og havet. Selv om der er vulkaner har øen ca. 100 kilometer kyststrækning og omkring 100 strande. Ca. 30% er finkornet Saharasand, 30% er sorte vulkanstrande og resten er stenstrande, hvoraf ikke mange er egnet til badning.

Stranden Puerto del Carmen , en skøn badestrand og en smuk strandpromenade med restauranter barer og souvenirs shops.

Playa Chica er en rolig familievenlig strand , hvor man har gode muligheder for at snorkle.

Den ca. 2 kilometer strand Playa de los Pocillos er en fin flad sandstrand. Fra stranden har man udsigt til de bagved liggende bjerge.

Playa Doroda i Playa. Næsten kunstigt anlagt men med det gylde sand. Også en dejlig badestrand med klart vand. Der er flere restauranter, barer og kiosker.

Playa de Famara, et 2 kilometer langt strandområde tiltrækker kite og windsurfere.

Playa Papagayo erf en smuk klippekyst med sandstrande, der er adskilt fra hinanden med lavaklipper. Et vidunderligt sted at slappe af, solbade og svømme. Herfra kan man se øen Fuerteventura som ligger 10 kilometer ude i havet
Klik for at vise kortet