{{filter.label}}

Lejligheder i Barcelona

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

6. Bemærk indtil 50 dage før ankomst kan huset/ferielejligheden afbestilles mod at betale 15% af den samlede pris ( gælder kun on-line bookinger)

-----------------------------------------------------
Barcelona er en fortryllende by med fascinerende kunst, historiske bygninger, fantastiske shopping muligheder og selvfølgelig perfekte sandstrande, der strækker sig over adskillige kilometer. Vi har ferielejligheder til dig, der ønsker at bo tæt på stranden eller midt i byen, ligesom vi har mere end én feriebolig nær Barcelona, hvis du ønsker mere natur. Kort sagt, så finder du i blandt vores ferieboliger netop den bolig, som passer til din smag. Gå på opdagelse her på siden, hvor du finder den ferielejlighed i Barcelona, som du skal bruge til ferie.

Hold ferie i ferielejlighed i Barcelona


En ferie i Barcelona byder på oplevelser for både store og små. Barcelona er kendt i hele verden for sit dygtige fodboldhold og det legendariske station Camp Nou. Derudover kender de fleste arkitekten Antoni Gaudí, der står bag den imponerende kirke Sagrada Família, Caso Batlló og Casa Milá, som er must sees, når man besøger Barcelona. Udover fodbold og imponerende bygningsværker, så er Barcelona en moderne by fyldt med shopping muligheder i verdensklasse, ligesom lækre tapasbarer lokker med velsmagende retter og selvfølgelig lækker strand med palmer og turkisblåt vand. Find din ferielejlighed i Barcelona her på siden, hvor vi har ferieboliger i alle størrelser til ethvert budget.
Klik for at vise kortet