{{filter.label}}

Ferieboliger i indre Catalonien

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------
Terres de Lleida er navnet på et stort område syd for Pyrenæerne med Riu Segre som midtpunkt.

Landskabet er frodigt med oliven, korn og vinmarker. Mod nord i området er det bjerge med bjerggruppen Serra Montsee på 1.700 meters højde. Dalen Tal Vall d'Ager hvor man også kan se slugterne ved Taradets og Mont-rebel

Landområderne La Moguera, Pla d' Urgell, Segara, Urgel, Segria og Garriques sammen med provinshovedstaden Lleida, danner det kulturelle centrum i området.

Vartegnet er den gamle Seu Vella katedral som ligger på en bakke i byen. På en anden bakke ligger den gamle tempelfæstning Gardeny som er informationscentrum for oplysninger om byernes historie.

Der er også historiske byer som Cevera, Tarrega, Balaquer, Agramunt og Borges Blanques der fortjener et besøg. I Terres de Leida området er der mange arkæologiske fund som fortæller områdets historie langt tilbage i tiden.

Omårådet har også mange tilbud til aktiv og naturinteresserede. Der er store områder med uberørt natur, der er ornitologiske ruter, der er mulighed for at vandre, cykle og klatre. Dalen ved Ager er et kendt paragliding centrum. Naturens afgrøder udnyttes i gastronomien

Terre de Lleida er et feriemål med et rigt udvalg af muligheder. I bjerglandskabet Montsec er der en helt særlig belysning og en stjernehimmel uden lige. Det vil derfor være oplagt at besøge stjerneobservatoriet Parc Astronomie

Det kan man opleve hvis man holder ferie i Terres de Lleida:

Lleida er det kulturelle centrum med monumenter, museer og arkæologiske fund. Et af de vigtigste kulturelle steder er det berømte kloster Vallbona de les Morgets der hører til cistercienser kruten. Desuden er der mange historiske byer som er et besøg værd.

Oliven , vin og gastronomi:

Terres de Lleida er berømt for sin fremragende olivenolie. I området L' Urgell Segria finder man olivenruten, hvor man kan købe gode olivenolie.

Vionruten går fra Terres de Lleide til Pyrenæerne. Man kan øbe og smage vin på et af de 43 steder på ruten. Ruten går gennem flere forskellige landskabstyper og som noget særligt ligger der hoteller og attraktioner langs ruten.

På en tur langs floden Sio kan man få et godt billede af områdets historie i tidlig middelalder i det 10. og 11. århundrede. Man kan se talrige borge og fæstninger fra den tid.

Det uberørte landskab Serra del Montsec er særdeles velegnet til at cykle , vandre eller klatre. Der er et stort udvalg af vandreruter i forskellige sværhedsgrader. I bjergområdet kan man køre på mountainbike.

Altså et perfekt feriemål for dem der vil holde aktiv ferie.
Klik for at vise kortet