{{filter.label}}

Skønne villaer ved Orvieto

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Byen Orvieto ligger på en tufstensklippe og dens historie går helt tilbage til den etrustiske kultur.

Den store domkirke, hvis gotiske facade er prydet med mosaikker og flotte relieffer. Inde i kirken er der store mesterværker i form af malerier og fresker.

Den ældste kirke er S. Giovale som er bygget i 1004, her er der fresker fra den orientalske skole. Byens teater har en smuk dekoreret facade. Der er også flere spændende bygninger: Palazzo Comunale, Palazzo Popolo, Palazzo dei Sett, tårnene Moro og Maurizio. Palazzo Faina er sæde for de stadlige arkæologiske musser: Musset for opera del Duomo og museet for moderne kunst.

Byens helt særlige attraktion er S. Patrizio brønden, den er 62 meter dyb og man kan komme ned til brøndens bund via 2 spiralformede trapper. Brønden er bygget af etruskerne, og har forsynet byen med vand helt fra etruskertiden. Under pave Klemens VII blev der på hans foranledning bygget en ny ovenpå den gamle, den fik navnet Cava, det nye kompleks trak sport tilbage til etruskertiden, middelalderen og renaissance tiden. Orvietos undergrund er et netværk af tunneller, cisterner, brønde og kældre.

Det er også dejligt at gå en tur i Orvietos gader og kigge på de mange forretninger med tøj, keramik og specialbutikker der forhandler lokale produkter.

Orvieto er også kendt for Orvieto vinen, som er en hvidvin
Klik for at vise kortet