{{filter.label}}

Dejlige feriehuse i Vrsar

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Den lille by Vrsar ligger i Istrien, smukt ned til Limski kanalen. Omgivelserne er meget varierede, 18 små øer mod vest, mod øst skovreservatet Kontija og mod nord Euphrasiris.

Midtpunket er Vrsar med en hyggelig gammel bydel. Ved bugterne er der badestande ( småsten) med krystalklart vand. Vrsar byder på et stort udbud til sine gæster, sport og fritidscentre, underholdning for hele familien og sportsaktiviteter

Om aftenen kan man spadsere på den idylliske strandpromenade, hvor der om sommeren også er arrangementer af forskellig art. Om aftenen kan man også prøve egnens kulinariske specialiteter, bl.a. fiskeretter, lammekød, pastaretter, polenta m.m. på en af byens restauranter.

Strande: strandene ved Vrsar vajer det blå flag. Strandene er en blanding mellem stenstrand og klipper

Strand Belvedere er et badeplateau med klippe og stenstrand og ligger i nærheden af skovparken Zlatini. Ved den ca. 300 meter lange strand finder man restauranter og cafeer. Bystranden ligger overfor den gamle bydel. Fra stranden har man en smuk udsigt op mod den gamle bydel.

Stranden Petalon ( små sten) ligger tæt på campingpladsen Porto Sole, der er udlejning af liggestole og parasoller. Ved campingpladsen er der en lille havn, hvor man kan sejle med små både.

Andre strande: Plaza Bijela Uvala. Plaza Istra. Plaza Zelena Laguna

Seværdigheder:

Byen har i løbet af historien haft forskellige navne. Historien opleves f.eks. ved at gå en tur i byen og se de arkitektoniske spor i de gamle bygninger og den skønne natur der omkranser byen.
Kirken den Hellige Foska, der blev bygget i 17. århundrede

Dele af den gamle bymur og 2 porte kan stadig ses. Særlig interessant er hovedbyporten i den østlige side af den gamle bydel. De smalle gyder gemmer på smukke gamle torve og spændende seværdigheder i den gamle bydel.

Skulpturparken et 10 hektar stort område hvor kunstnere havde atalier og værksteder, i dag udstiller flere kunstnere deres værker her.

Naturområdet Limski kanal, hvor der er vandreveje og cykelstier. Fra Vrsar er der udflugter med båd.