{{filter.label}}

Feriehuse i Marbella

Indlæser ferieboliger

Ingen ferieboliger blev fundet

Book on-line hos Italiavillas


1. Vælg det ønskede feriehus

2. Indtast dato + antal voksne + børn

3.Udfyld formularen med navn , adresse og e-mail adresse

4. Book og betal på hjemmesiden

5. Herefter bliver en kopi af bookingen sendt til din e-mail adresse

-----------------------------------------------------Ferie i Marbella er luksusferie i mondæne omgivelser. Der er bl.a. 4 marinaer, hvor den vigtigste er Puerto Banus, omkring havnen finder man ekstravagante butikker og dyre restauranter, med stjernekokke og et menukort, der kan få enhver gourmet elskers mund til at løbe i vand.

Fra byens gamle bydel er der forbindelse til den brede strandpromenade Avenida del Mar, hvor belægningen er af marmor. Hver sommer på søndage udstiller lokale kunstnere deres værker på Avenida del Mar.

Seværdigheder:

En af de store kulturoplevelser man kan få i Marbella er Corijo Miraflores, som er nærmest et kulturcentrum med byarkiv, olivenmuseum og arkæologisk udstilling. Hvis man interesserer sig for japanske træer kan man besøge Bonsai museet.

I byens gamle bydel kan man ved at iagttage bygningerne få et indblik i byggeteknikken op gennem Spaniens historie. Rådhuset fra det 16. århundrede, Santiagos lille bygning far det 13. århundrede samt Casa del Corregidor fra det 16. århundrede.

Desuden er det en dejlig ferieoplevelse at gå i nogle af de små smalle gader og kigge indenfor i de utallige små butikker.

Når man går gennem den gamle bydel fornemmer man Marbella's historiske udvikling, det er en historie, der går helt tilbage til fønnikerne, romerne og maurerne. Det er spændende at se, den gamle bydel der bevares fortiden og så den anden del , som ses som en moderne bydel.

Aktiviteter:

Mange wellness centre og private klinikker tilbyder skønheds og velværebehandlinger. Der er utallige tilbud

Puerto Banus strandpromenade er et paradis for cyklister og løbere. Der er golfbaner og fodboldbaner. I San Pedro er der vandski anlæg.
Klik for at vise kortet